Lassemans nya ord till Arvingarna-fansen – efter akuta sjukhusbesöket: ”Hoppas…”

En otäck olycka tvingade Arvingarnas Lars “Lasseman” Larsson att föras akut till sjukhus med ambulans. Efter vistelsen delade stjärnan en bild på ett par kryckor och berättade att ryggen skulle röntgas. Med bara två dagar kvar till premiären av krogshowen “I ❤️ Arvingarna” har nu Lasseman delat en uppdatering till fansen. 

I början av 90-talet var Arvingarna ett av Sveriges mest älskade band. Med låten “Eloise”, som de tävlade med i Melodifestivalen, gick de från att enbart vara ett dansband till att bli ett folkkärt liveband. 

Idag är samtliga av de fyra medlemmarna över 50 år, men åldern har inte fått dem att trappa ner, tvärtom. 

Förra sommaren var det premiär för tv-programmet “Arvingarnas sommar”, där gruppen bjöd på underhållning från sig själva och andra artister på Lassemans altan.

Lasseman och Casper Janebrink i "Arvingarnas sommar". Foto: TV4
Lasseman och Casper Janebrink i ”Arvingarnas sommar”. Foto: TV4

Lassemans popularitet

I och med programmet har strålkastarljuset riktats lite extra mot Lasseman den senaste tiden, vilket resulterat i en större följarskara på Instagram. 

Något som skapade oro hos följarna var dock Lassemans sjukhusbild från i måndags. 

En halkolycka på en brygga gjorde att Lasseman slog i ryggen och fick två ryggkotor ihoptryckta.  

Lasseman i Arvingarna.
Lars ”Lasseman”Larsson i Arvingarna. Foto: Maja Suslin / TT

“Nu blir det ny röntgen av ryggen för att se så det inte är nåt som läker fel”, skrev Lasseman på sin Instagram under måndagen. 

LÄS MER: Lasseman akut till sjukhus – Arvingarna-stjärnan i olycka

Premiär för Arvingarnas nya krogshow

För tidningen hänt berättade stjärnan att han går på kryckor, vilket fick flera fans att undra om hälsotillståndet skulle hota den kommande krogshowen. 

Fredagen den 16 september är det premiär för “I ❤️ Arvingarna”, en krogshow som Arvingarna kommer att köra under hela hösten fram till 17 december. 

Lassemans besked efter olyckan

I nuläget ser Lassemans sjukhusvistelse inte ut att hota premiären, då artisten visar upp ett laddat humör på sin senaste Instagram-story. 

“Nu är det snart dags för premiären av I love Arvingarna”, inleder Lasseman sin story. 

“Hoppas vi ses där”, säger han sedan. 

Arvingarnas egen Instagram har hela gänget lagt upp en bild där de räknar ner till premiären, och av kommentarsfältet att döma är det många som ser fram emot den stora krogshowen.

V

Vi hoppas att Lasseman hunnit repa sig ordentligt. Dela gärna artikeln med fler.