Lee Christiernssons nya ord om flickvännen – så går paret vidare: ”För första gången”

Lee Christiernsson har träffats av Amors pilar.
Nu berättar hen om lyckan med nya flickvännen.
– Det är en ny dimension, säger tv-profilen till Expressen.

Den tidigare ”Äntligen hemma”-profilen Lee Christiernsson rörde svenska folket när hen i början av förra året berättade sin livshistoria och kom ut i TV4-dokumentären ”Att bli Lee”.

Nu är Lee återigen aktuell med nya självbiografin ”För alltid Lee” som kom ut i dagarna.

– De senaste åren har varit omvälvande, dramatiska och på gränsen till osannolika! Men idag mår jag väldigt bra och känner tydligt att förändring är möjlig. Det aldrig är för sent! Jag hoppas min historia kan bli en hävstång för människor att trotsa olika normer och våga förverkliga sina egna livsdrömmar, säger Lee i ett uttalande om den nya boken.

Samtidigt har Lee nyligen träffats av Amors pilar.

Det var i samband med ett inlägg på Instagram tidigare i somras som Lee gjorde slag i saken – genom att publicera en kontaktannons i sociala medier.

– Nu ska jag börja dejta för första gången på 18 år. Jag gillar idén att våga gräva där man står, skrev Lee .

Lee förklarade att en intresserad ciskvinna fick höra av sig vid intresse.

Och fick napp!

Artikeln fortsätter under bilden.

Nu har Lee, som har två barn sedan ett tidigare förhållande, träffat en flickvän, och berättar nu vad detta betyder för hen.

– Väldigt mycket känns det som. Det var kanske en av de sista grejerna som jag visste att jag ville få till för att hela min palett av att återupprätta alla delar av mig skulle till, säger Lee i en intervju med Expressen.

Hen är lycklig med sin flickvän.

– Att börja dejta då, och träffa någon som jag tycker otroligt mycket om, innebär att man för första gången får känna närhet. Även om jag har pratat mycket om mitt liv, och analyserat mig själv psykologiskt i tusen bitar, så är kärlek något som man bara måste uppleva igen, säger Lee i intervjun och fortsätter:

– Så nu är det första gången som jag har fått känna på de känslorna och det språket som man har med någon som man tycker om. Sen jag har barn, och hon har barn. Det är en ny dimension också – att dejta med barn. Det är som att man dejtar som vuxen för första gången.

Vi önskar er stort lycka till, Lee!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version