Linda Lindorff i otäckt drama – bombhotet mitt under inspelningarna av Bonde söker fru: ”Så obehagligt”

Linda Lindorff

Foto: TV4/instagram

Nya kärlekstörstande bönder hoppas finna den rätta i kommande säsong av ”Bonde söker fru”.

Men nu berättar programledaren Linda Lindorff att inspelningarna inte gått riktigt som produktionen tänkt sig.

På sin blogg skriver hon nu om den otäcka dramatiken.

”Så obehagligt”, skriver hon i ett inlägg.

Genom åren har vi fått se par förlova sig, gifta sig, skaffa barn och vissa har till och med gått skilda vägar.

Ja tittarsuccén ”Bonde söker fru” har bjudit på en hel del kärleksdramatik genom åren.

Just nu pågår inspelningarna inför ännu en säsong för fullt, och ett nytt gäng kärlekstörstande bönder ska få chansen att hitta den rätta.

Den kommande säsongen blir den 17:e i ordningen och om man ska tro programledaren själv, Linda Lindorff – så kommer det bli spännande.

Än så länge är produktionen fortfarande i startgroparna, men de sökande bönderna har redan fått ta del av sina första brev från sökande.

På sin Instagram delar Linda Lindorff med sig av hur hon har rest hem till bönderna, och hur förväntningarna är många, liksom pirret i magen.

”Hos bonden Henrik som igår fick sina efterlängtade kärleksbrev! Härlig dag i hagen med lika härligt team och god lunch i solen. Bäst av allt så klart att få se Henrik så glad och skrattig på det vis man blir när man känner vibbar och får sköna komplimanger… Pirr i magen helt enkelt”, skrev Lindorff nyligen när hon besökte bonden Henrik Kullander.

”Underbart. Nästa steg blir nu Henriks. Vilka av alla dessa fantastiska tjejer vill han träffa? Vem är han mest nyfiken på? Vilket brev fångade hans hjärta? Vi har en spännande tid framför oss”, skrev hon då.

LÄS MER: Här är alla bönder som vill hitta kärleken i ”Bonde söker fru” 2022

Otäcka dramat under inspelningarna

Men det tycks också som om inspelningarna inte varit helt smärtfria.

På sin blogg skriver programledaren Linda Lindorff om det otäcka dramat när hon och produktionen fick en minst sagt otäck inledning på inspelningarna.

”Flyget från Stockholm hade precis landat i Göteborg när min kollega Amanda textar att det är ett stort polispådrag på flygplatsen. Massor av vakter och poliser som hindrar folk från att gå in i terminalen och poliser som går runt och kollar i och under folks bilar. Jag hade precis gått in på en toalett och hörde plötsligt en stenhård knackning och en röst som sa – Ut, ni måste ut. Alla ska ut. och så en stenhård knackning till”, skriver hon i ett blogginlägg och fortsätter:

”Utanför fortsatte poliser att knacka på alla toalettdörrar och nu började folk gå i rask takt mot utgången påskyndade av poliser och väktare. Jag frågade en polis vad som pågick och hon svarade att flygplatsen ska utrymmas”.

Linda berättar vidare hur hon frågade en polis vad som egentligen hade hänt.

Polisen ska då ha svarat att hon inte fick säga mer än så och hänvisade gänget till en alternativ utgång.

”Vid det här laget så ska jag erkänna att det kändes minst sagt olustigt. Tankar på att det var ett bombhot var ju oundviklig. Utanför stod hundratals människor med sina väskor och fick inte gå in och polisbilarna uppradade.”, skriver Linda Lindorff.

Polis kallade in bombgrupp

Hon själv och produktionen hann precis ut innan avfarterna spärrades av, berättar hon.

”Så obehagligt. Tack och lov visade det sig vara falskt alarm och avspänningen hävdes och flygplatsen kunde öppna upp igen”, avslutar hon.

Enligt uppgifter till Aftonbladet, kallade polis in sin nationella bombgrupp då ett par väskor hade fått utslag i samband med incheckningen.

Det visade sig senare som Linda Lindorff skriver att väskorna var helt ofarliga.

Så skönt att höra att det inte var något farligt och att ni alla är oskadda!

Exit mobile version