Lotta Engberg bryter tystnaden – efter flytten med doktor Mikael: ”Om jag ska vara riktigt ärlig…”

Foto: TV4/Facebook

Vilken sambolycka!
Nu bryter Lotta Engberg tystnaden om flytten med Mikael Sandström – och nya livet tillsammans med sin doktor.

Folkkära artisten och programledaren Lotta Engberg, 58, har nu flyttat ihop med pojkvännen doktor Mikael Sandström, 62. TV4-paret har tillsammans köpt hus ihop och nyligen visade Sandström upp nya hemmet i Nyhetsmorgon på länk mitt i flyttkaoset.

Nu startar ett nytt kapitel i tv-doktorns liv när han lämnar Västmanland och Hallstahammar för ett liv ihop med den folkkära artisten på västkusten.

Paret träffades förra året och i en intervju i TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” berättade de båda om känslorna inför att flytta ihop.

LÄS MER: Så mycket kostade doktor Mikaels hus med pool i vardagsrummet

– Jag har i många år varit fullständigt övertygad om att det bästa ligger bakom mig. Eftersom jag varit singel i 13 år har det varit, ”fine, då är livet så här. Det bästa är borta men det betyder inte att det är dåligt”. Sen har jag flytt till en stor villa och bor själv, ensam i ett decennium. Då finner man sig i det där. Och nu så kanske det inte är så! sade Mikael och brast ut i ett stort leende när han tittade på Lotta.

Foto: TV4

Samtidigt som paret flyttat ihop fortsätter tv-uppdragen som vanligt för de båda. Lotta Engberg sänder ”Bingolotto” direkt från Göteborg och inför söndagens program berättade hon för första gången om flytten med Mikael.

Detta i en specialsändning på programmets egen Facebook-sida, vilket sajten Hänt var först med att uppmärksamma.

Lotta Engbergs ord om flytten med doktor Mikael

Lotta Engberg firade också sin födelsedag i fredags, och blev då bland annat uppmärksammad av mångåriga vännen och kollegan Elisabeth ”Bettan Andreassen som skrev på Instagram: ”Kära Lotta. Du är en nära vän som betyder oerhört mycket för mig. Grattis på din dag! Hoppas vi kan ses snart!!!”.

I intervjun med Bingolottos Facebook-sida förklarar Engberg att det blev ett firande i såväl flyttkaosets som manusets tecken.

– Sen kan jag säga såhär om jag ska vara riktigt ärlig, att den här veckan har jag fyllt år. 58 år fyllde jag i fredags, två dagar innan så gick flyttlasset. Så att snart vet jag vart min brevlåda bor, säger hon i sändningen på Bingolottos Facebook-sida och fortsätter:

– Alltså den såg ut som dagen innan och dagen efteråt, det var packlådor och bingomanus, säger hon.

”Bingolotto” sänds på söndagar klockan 18.00 i TV4.

Stort grattis i efterskott Lotta och lycka till med ert nya liv tillsammans!

Skriv gärna en positiv kommentar på vår Facebook-sida om du vill önska dem detsamma.

Exit mobile version