Malin Berghagens avslöjande om stora förändringen – nya livet efter 56: ”hur mycket sex jag vill”

Malin Berghagen

Foto: TT/Instagram

Författaren och skådespelerskan Malin Berghagen har till skillnad från många andra kändisar valt att skippa filter och retuscheringar för att istället visa upp osminkade bilder och gråa hår som en naturlig del av åldrande. Nyligen valde kändisen också att dela med sig om förändringarna som klimakteriet innebär, vilket inte bara är negativa, som många kan tro. 

Som dotter till legenden Lill-Babs och folkkära sångaren Lasse Berghagen har Malin Berghagen, 56, alltid stått i rampljuset. 

Hon har själv gjort karriär som skådespelerska och författare, men hennes stora passion för hälsa har gjort henne till en influencer inom ämnet. Och det har också fått henne att utbilda sig till yogainstruktör. 

Malin Berghagen. Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

På Malins blogg och Instagram är det ofta ämnet hälsa som står i fokus, då hon vill inspirera andra. Just därför väljer hon också att vara öppen och ärlig, samt visa upp en ofiltrerad sanning.

Det sistnämnda skapade en väldig diskussion nyligen, då hon fick nog av kommentarer gällande sitt utseende.

“Jag upplever att sociala medier gör att utomstående tror att bara för att vi alla är mer bekanta med varandra genom tex instagram så känner vi inte varandra. Det gör att helt främmande människor kan skriva i kommentarerna: Varför färgar du håret? Varför har du filter , vågar du inte visa vem du är? Osv… När jag lägger upp en bild så tror andra att de ska ha en åsikt om det. Peppa eller dissa”, skev Malin tidigare.

Malin Berghagens ärliga ord

Malin förvånade också många när hon valde att dela med sig av känslorna kring att komma in i klimakteriet

“Så ska jag nu fortsätta att prata om klimakteriet. Min resa! Så får du gärna dela din. 

Det kommer ju smygande… och så en dag så märkte jag att många saker var annorlunda. Min hud var mjukare och slappare. Mina leder värkte och jag kunde ha ångest lite titt som tätt på natten. Mina slemhinnor i mina ögon och i min underliv blev tunnare och skörare”, skriver Malin på sin blogg

”Mycket sex”

Texten fortsätter efter bilden

Men hon valde också att se positiva saker med det stadie som många fasar för. 

“Jag har dock inte haft en enda vallning, så det är jag tacksam över. Och jag är EXTREMT tacksam över att inte ha mens längre. Jippi!!!! Nu kan jag ha hur mycket sex jag vill utan att bli gravid tex!”, skriver stjärnan.

Det är väl härligt att Malin är så öppen och genuin och kan lyfta saker hon ser som positiva med klimakteriet. Dela gärna om du vill att fler tar del av det här.

Exit mobile version