Därför ger Malin Berghagen bort Lill-Babs värdefulla minnessak – till familjens nära vän

Malin Berghagen Lill-Babs Tess Merkel

Foto: Instagram

– Jag har en liten överraskning till dig. Jag och mina systrar är så innerligt tacksamma över det arbete som du gjorde med vår mammas minnesgudstjänst. Vi tycker ju att du är en liten mini-Babs. Ni har samma goda hjärta och jag älskar när du sjunger svenska sånger, säger Malin Berghagen i podcasten enligt Expressen.

Tess blir märkbart berörd i podradioprogrammet, då Malin berättar att det är en liten sak som har högt affektionsvärde för familjen. Samtidigt som systrarna genast visste att denna, den ska Tess ha!

– Framför allt så var du helt otrolig med arbetet, så vi hittade något när vi samlade ihop alla mammas saker. Det är en tekopp hon hade som det står ”The queen of fucking everything” på. Den var jag, Monica och Kristin överens om att du skulle ha. Nu får du sluta att gråta annars så börjar jag också att gråta, säger Berghagen.

Tess berättar att hon ska bära den fina gåvan med sig, och att hon är så tacksam:

– Åh tack vad fint det här är, det här ska jag verkligen ha med mig. Tack till din mamma som alltid stod där med en stor famn. Jag är så tacksam för att jag fick vara där tillsammans med mina barn, säger Tess.

Här kan man se när Tess och andra artistkollegor hedrade Barbros minne vid minnesgudstjänsten i Stockholm tidigare i år.

Dela gärna vidare om du tycker det är fint av Malin och systrarna att tacka Tess!

Exit mobile version