Foto: TV4/Instagram @marialundqvistofficial

Maria Lundqvists lycka med 21 år yngre kärleken Kristoffer – nu visar de upp: ”Jag kunde aldrig ana…”

Maria Lundqvist och kärleken Kristoffer Hellström har all anledning att fira!
Skådespelarens ord om lyckan är verkligen träffande.
– Jag kunde aldrig ana vilket nytt liv vi skulle komma att skapa, skriver stjärnan.

De har varit ett av nöjes-Sveriges mest omskrivna par de senaste åren.

Nu ger sig Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström återigen ut på vägarna. Paret arbetar tillsammans med succéshowen ”Shirley Valentine” (mer info här) som genom åren hyllats stort av kritikerna. I våras var det nypremiär för denna feelgood-föreställningar i regi av Edward af Sillén, och under hösten (start 14 oktober på Stora teatern i Göteborg) spelas denna hjärtskärande komedi på olika teaterscener från Luleå i norr till Jönköping i söder.

– När jag fick frågan om att spela Shirley igen blev jag genomlycklig och det började pirra i hela kroppen. Det är få roller jag gjort genom åren som tagit tag i mig så som Shirley gjort. Hon har knockat mig i både skratt och gråt men framför allt har hon fått mig att våga se mitt eget liv som något som mår bra av förändring. Jag älskar Shirleys längtan och hennes tragikomiska försök att våga vara älskandes i livet. För mig är ”Shirley Valentine” en resa i outsinlig skådespelarutmaning tillsammans med makalös njutning, har Maria Lundqvist, 60, berättat i ett uttalande.

Stjärnans pojkvän sedan många år, Kristoffer Hellström, 39, agerar projektledare för turnén.

Maria Lundqvist firar jubileum med kärleken Kristoffer

Samtidigt har paret nu all anledning att fira inte bara framgångarna på scenen. Även utanför rampljuset finns just i dagarna ett stort glädjeämne att uppmärksamma, vilket Maria också gör i sociala medier.

– I dag är det 15 år sedan vi sågs för första gången. Ett möte som skulle vända upponer på mitt OCH många andras liv. Jag kunde aldrig ana vilket nytt liv vi skulle komma att skapa… skriver Maria Lundqvist på Instagram.

Skådespelaren, som i slutet av 1990-talet gjorde bejublad succé i SVT:s humorklassiker ”Sally”, beskriver på ett målande och närmast poetiskt sätt om de starka känslorna hon har inför kärleken.

– Plötsligt stod han framför mig…det gick inte att värja sig. Jag kunde inte värja mig…jag VILLE inte värja mig. Jag tror jag hade fyllt kvoten av att finnas till för andra… Nu ville jag bara finnas till för mig själv…jag älskade att vara med honom…jag ljög för dem som stod mig närmast, för jag kunde inte ljuga för mig själv längre, skriver hon.

”Olyckskorparna har slutat att kraxa nu!”

Efter ett och ett halvt decennium tillsammans kan Maria nu konstatera faktum: kärleken mellan henne och Kristoffer är stark.

– 15 år …Olyckskorparna har slutat att kraxa nu!! Livet visade sig bli vårat. Finns ingen sekund jag ångrar mitt möte med dig. Tack för att du vill vara nära, så nära som jag alltid önskat. Jag älskar dig som ingen annan. DU är som ingen annan, skriver hon om sin Kristoffer.

Så himla fint uttryckt av dig, Maria! Störst av allt är kärleken. Vi säger stort grattis på ert jubileum och önskar lycka till med höstens turné!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev