Mariettes höjdskräck inför delfinal 4: ”Det hade varit tråkigt att ramla ner”

Mariette är favorittippad inför melodifestivalens sista delfinal. Inför hennes framförande har produktionen tvingats ta till ett starkt säkerhetsarrangemang. Detta är på grund av att artisten ska framföra sin låt på en pyramid som är flera meter hög. — Jag har lite höjdskräck, säger hon, skriver Aftonbladet.

Svårt att få tillåtelse

Bidraget kommer framföras från en plattform som vilar på en pyramid tre meter upp i luften. Artisten Mariette och hennes koreograf har hämtat inspiration från filmen ”Femte elementet”. För att få tillåtelse att genomföra det spektakulära numret var Mariette tvungen att gå med på att få hjälp upp på pyramiden av scenpersonalen.

Foto: Wikimedia Commons

Spänns fast i säkerhetslina

När Mariette fått hjälp upp kommer personalen spänna fast henne i en säkerhetslina så att hon inte ramlar ner. Hon blir även tvungen att tona ner sina scenrörelser. Trots alla säkerhetsåtgärder och regler kring numret har Mariette en mäktig känsla inför framförandet. — Jag fick en mäktig känsla när jag klev upp. Det gick väldigt bra, säger hon, skriver Aftonbladet.
På lördag tävlar Mariette med låten ”For You”.

Foto: Wikimedia Commons

Hur tror du att det kommer gå för Mariette på lördag? Dela med dig av dina kommentarer. 

Exit mobile version