Mark Levengoods kärleksfulla ord om Jonas Gardell – bekräftar nu det många anat: ”Allra finaste…”

Mark Levengood, Jonas Gardell

Foto: TT/TT

Jonas Gardell har nu fyllt 60 år och fått mängder av fina grattishälsningar. Även ex-maken Mark Levengood passar på att dela med sig av några varma ord.

Den 20 januari slog nyheten ner som en bomb. Ett av Sveriges mest uppmärksammade kändispar skulle splittras och hade valt att gå skilda vägar. 

Jonas Gardell och Mark Levengood stod vid varandras sida i hela 36 år, men hade kommit överens om att det nu var slut.

Efter ett tag bekräftades även skilsmässan.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Så mår Jonas idag

Nu har det gått en tid sedan uppbrottet, och i en intervju med Hemmets Journal berättade Jonas för en tid sedan om tankarna kring det hela idag.

– Jag är inne i en period av uppbrott och förvandling och det kan man bejaka eller inte. I början av separationen tänkte jag att jag kommer att åldras och dö ensam. Det kändes ödsligt. Men nu har jag börjat tänka på det som ett äventyr. Som att jag vid 60 förunnats något nytt. Det är inget jag önskat eller velat men nu när jag är där så kan jag ändå tro att jag kommer att kallas till nya möten med nya människor och göra saker jag inte visste att jag skulle göra, sa han då.

Trots att de inte längre är ett par så har Jonas och Mark en nära relation till varandra.

Marks fina ord om ex-maken

De har gemensamma barn och har vid flera tillfällen synts umgås som vänner efter skilsmässan.

Bland annat gick de Pride-paraden tillsammans, och Jonas har även bekräftat att Mark axlar rollen som toastmaster på hans 60-årsfest.

STOCKHOLM 20200117 Mark Levengood och Jonas Gardell anländer till Dramaten för utdelning av 2020 års stipendium från Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen. Foto: Pontus Lundahl / TT

Den 2 november firade han sin 60-årsdag, och då passade även Mark på att dela med sig av en kärleksfull hälsning till sin ex-make.

”Ahhhh…..han fyller 60 idag!!!! Grattis allra finaste mest älskade Jonas!!!,” skrev han då på sin Instagram.

Något som minst sagt bevisar att de precis som många nog misstänkt har en god relation än idag, trots skilsmässan.

Vi önskar er allt gott!

Exit mobile version