Mello-stjärnans stora kärlekslycka – har förlovat sig: ”Vrålade”

renaida braun

Foto: Instagram/TT

Underbara glädjen.

Sångerskan Renaida Braun har förlovat sig med kärleken Tim Lindholm.

– Jag är så otroligt glad, säger hon till Aftonbladet.

Renaida Braun, 25, slog igenom när hon 2016 deltog i tv-programmet Idol och slutade på sjätteplats. Två år senare gick hon till final i Melodifestivalen, och ytterligare ett år senare slutade sångerskan fyra i Stjärnornas stjärna.

Vid sidan om musikkarriären har Renaida Braun dock gått en tuff kamp de senaste åren. Hösten 2019 diagnostiserades hon med cancer i halsen och tvingades operera bort den elakartade tumören.

Som tur var gick operationen väl. Renaida Braun behövde ingen strålbehandling, mår bra i dag och går på regelbundna kontroller.

Äntligen strålar lyckan för Renaida, som nu också har ett annat underbart glädjebesked att dela med sig av. 25-åringen har nämligen förlovat sig, och visar stolt upp den strålande ringen i ett inlägg på Instagram.

”Sjukaste överraskningen”, skriver hon på Instagram.

Renaida Braun har förlovat sig

I en intervju med Aftonbladet berättar Renaida Braun mer om den spirande kärleken.

Allt började med att hon firade sin födelsedag ihop med pojkvännen Tim Lindholm, som hon träffade redan på högstadiet och nu varit tillsammans med de fem senaste åren.

– Efter ett tag förde han sin hand mot bakfickan och jag såg att han tog fram en liten ask. Då skrek jag rakt ut och började tokgråta. Jag vrålade ”ja, ja, ja – självklart!”, säger Renaida till Aftonbladet.

Den kärleksfulla överraskningen var oförglömlig och några dagar efteråt svävar sångerskan fortfarande som på små moln.

– Det är så sjukt och jag är så otroligt glad och fattar ingenting. Allt känns så jävla rätt och magiskt och jag svävar på moln. Jag har haft världens bästa sommar, och så toppas den av det här.

Så underbart, vilken härlig kärlekslycka! Lämna gärna en kommentar för att gratulera Renaida och Tim till förlovningen.

Foto: Jonas Ekströmer / TT
Exit mobile version