Mick Jaggers 44 år yngre flickvän ryter ifrån efter kritiken om åldersskillnaden: ”De kan sköta sitt”

Artisten Mick Jaggers flickvän Melanie Hamrick om åldersskillnaden.

Foto: Shutterstock/Shutterstock

Nu sätter Mick Jaggers flickvän, Melanie Hamrick, ner foten vad gäller kritiken som paret fått för sin stora åldersskillnad.

”Ålder är bara en siffra” och ”kärlek har ingen ålder” är saker som man ofta får höra när man pratar om åldersskillnad mellan par. Men även om många anser att ålder inte ska stoppa två personer som älskar varandra från att vara tillsammans så finns det såklart gränser.

Dessa är dock olika för alla och medan vissa anser att en stor åldersskillnad inte är en speciellt dramatisk sak så finns det också de som kritiserar äldre personer som dejtar någon som är mycket yngre.

”Skadar jag någon?”

Bland annat har Mick Jagger och hans 44 år yngre flickvän Melanie Hamrick fått em del kritik med tanke på den stora åldersskillnaden. Något Melanie nu uttrycker att hon inte bryr sig om. I en intervju med The Sunday Times har Hamrick sagt att hon sällan reflekterar över den, och att det inte är någon idé att bry sig om andras åsikter.

– Om du tänker på andras åsikter, oavsett var du är i livet, kommer du att få problem och börja analysera det, säger hon enligt New York Times.

– Jag sätter på skygglapparna. Är jag lycklig? Ja. Är människorna i mitt liv lyckliga? Ja. Skadar jag någon? Nej. Okej, då kan de sköta sitt.

Paret har varit tillsammans i tio år och har ett barn ihop.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version