Morgan Allings drömhus blev verklighet

Morgan Alling

Foto: Christine Olsson / TT, Instagram

Morgan Alling är en känd skådespelare, manusförfattare, regissör och programledare.

Så här bor stjärnan.

Efter flera års letande lät Morgan Alling med familj bygga drömhuset år 2021.

”Idag fick vi nycklarna. En galen resa där vi blundat och tänkt, det är så långt fram. Idag känns det mer som att man leker vuxen. Ofattbart konstig känsla. Men det är verkligt. Den lilla dröm jag hade som barn, att jag någon gång ska bygga ett eget hus till mina barn. Idag slog den drömmen in. Mycket tack vare min älskade Anna-Maria utan dig hade det inte gått,” skrev han på sin Instagram i samband med att det blev klart.

Utöver Morgon och hustrun Anna-Maria består familjen också av barnen Vilhelm, Love, Alva och Edvin.

”Vi letade hus länge”

Deras fina villa är belägen i Saltsjö-Boo utanför Stockholm och är  270 kvm stort.

– Vi letade hus länge. Eftersom vi har fyra barn behövde vi ha två diskmaskiner och två tvättmaskiner. Vi behövde inte ha spabad eller lyxigt kakel. Ett av alla kraven var en källare. För oss var det viktigt med funktion och förvaring. Stora skåp där vi kan hänga in alla overaller och skidor. Vi ville också ha verkstad och tvättstuga, inte bara en tvättmaskin i groventrén, berättade han i en intervju med Leva & Bo i fjol.

I samma veva beskriver profilen att det är som ett försvenskat New England-hus, som de byggde tillsammans med arkitekten Ingemar Medlöw.

Drömmen om att bygga hus blev verklighet

Parets stil är ”Cosychic” och de vill gärna att det ska kännas hemtrevligt med mycket värme, grönska och tavlor.

– Planlösningen är öppen. Köket har en köksö, där barnen sitter och äter när vi lagar mat. Vi har en stor loungedel där man kan mysa och i vinterträdgården sitter vi och pratar. I källaren finns ett tonårsrum, ett litet gym och en biohörna med projektor, stor soffa, kylskåp och en godismaskin. I källaren har vi också mycket förvaring och en verkstadshörna, har han sagt till tidningen.

På Instagramkontot @villadahlalling delar de gärna med sig av bilder från familjens vardag, och även på det fina drömhuset som tillslut blev verklighet.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version