Nya bilder på Anders Bagge och kärleken Johannas pampiga hem – visar upp lyxiga slottet

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge har blivit ett av Sveriges mest älskade kändispar. 2018 sa de “ja” till varandra och blev man och hustru, men trots flera år tillsammans är det först nu de skaffat sig sitt första gemensamma hem, och då har de slagit på stort.

Nya bilderna på parets bostad visar ett stort och pampigt slott som de dessutom låtit rustas upp. Se bilderna nedan. 

När folkkära Anders Bagge träffade kärleken blev det stora rubriker i media.

– Det är svårt att inte tycka om Johanna. Hon är en sån bra tjej. Sedan var det en liten ekorre som viskade i mitt öra om att hon var singel. Så jag ringde upp till henne och sa så här: ”Du skrev till mig en gång att om jag någon gång blir singel då vette tusan, men det kommer jag aldrig bli”, berättade Anders Bagge i en tidigare intervju med Hänt.

– ”Jaha”, sa jag, jag är ju såhär långsiktig, så jag gick ju och väntade. Så det var den här ekorren som sa det. Jag ringde upp och sa: ”Ska vi fika först eller ska vi gifta oss direkt? Jag vet inte!”. Och så skrattade hon, och hon var lite svår att övertala men jag tjatade mig in, fortsatte han. 

LÄS MER: Anders Bagges tunga bakslag med Johanna – beslutet med hustrun: ”Vi har inte…”

Foto: Instagram @andersbagge1

2018 blev de man och hustru under ett storstilat bröllop. Nu tar de nästa stora steg i relationen. De håller nämligen på att renovera sitt nya gemensamma hem – ett 1600-tals slott på Ekerö utanför Stockholm. 

Slottet byggdes på 1600-talet och har byggts om vid flera tillfällen. 

Så mycket kostar Bagges slott

Bostadens ytor är runt 1 500 kvadratmeter totalt, och i det ingår en huvudbyggnad, två sidobyggnader, ett garage och en grindbyggnad. 

Enligt tidningen Femina kostar parets nya bostad runt 40 miljoner kronor.

Den senaste tiden har paret tillbringat en hel del tid ute på Ekerö för att göra slottet klart för inflyttning. 

“Det tar sig ikväll får ni se första bilden på huset”, skrev Anders Bagge kryptiskt i början av oktober. 

Nya bilderna på Bagges och Johannas hem

Nu delar Johanna Lind Bagge med sig av före- och efterbilder som visar att det hänt en hel del kring slottet, som ska bli deras nya hem. 

“På Rastaborgs Slott steg för steg som vi kommer vi försöka återskapa lite av det som har varit. Det gäller att återskapa, bevara och förvalta gamla gårdar och jag gällande entré gården var den väldigt avskalad så jag ville återfå värme och ett välkomnande genom att i Steg 1 sätta växter som lite inramning”, skriver Johanna Lind Bagge på sin blogg, där man kan se flera bilder från parets enorma trädgård. 

Se bilder här nere. 

LÄS MER: Johanna Lind Bagge öppnar upp – berättar om bråken med maken Anders: ”Mycket känslor…”

Det kan inte bara vara vi som ser fram emot att se insidan av detta enorma slott till bostad? 

Dela gärna om du också gillar paret Bagge.