Pernilla Månsson Colt har blivit farmor – bekräftar lyckan i familjen

Pernilla Månsson Colt och maken Stellan har varit gifta i 25 år.

Nu har paret nått ännu en milstolpe då deras äldsta gemensamma barn, Gabriel, har blivit pappa.

Det innebär att Pernilla har blivit farmor för första gången!

Livet är förunderligt stort”, skriver Pernilla.

Pernilla Månsson Colt har haft en framgångsrik karriär i tv-världen. Hon gjorde sin debut som programledare för ”Melodifestivalen” 1995 och har hunnit med en hel del sedan dess.

Hon har varit ansiktet utåt för flera populära program, inklusive ”Packat och klart”, ”Husdrömmar” och ”Husdrömmar Sicilien”. Många känner henne också som en av de välbekanta profilerna i ”Antikrundan”.

Utöver detta har hon även medverkat i det omåttligt populära blomsterprogrammet ”Trädgårdstider” och har även haft äran att leda Nobelfesten. Hennes cv är helt enkelt imponerande långt.

Pernilla Månsson Colt träffade kärleken på jobbet

Pernilla Månsson Colt är verkligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon kan både glittra i galaklänning på Nobelfesten och dra på sig leriga hängselbyxor i ”Trädgårdstider”.

Men det kanske få känner till är att hon en gång i tiden jonglerade tallrikar som servitris – långt innan hon började jonglera tv-program.Det var då som hon träffade sitt livs kärlek, Stellan.

– Jag träffade Stellan på jobbet. Vi gjorde en fredagsunderhållning som hette ”Centralen” och han spelade trummor i husbandet. Jag hade komplex, de var Malmös coolaste musiker och jag kände mig som en landsortstjej. Men så dök Stellan upp. Han hade fräknar, ­superlockigt hår och såg jätteglad ut. Jag tror jag blev smällkär på en gång, berättade Pernilla för Hemtrevligt.

Men situationen var allt ifrån komplicerad. Både Stellan och Pernilla var i förhållanden och Stellan var dessutom tvåbarnspappa.

– Starten blev trasslig men i år har vi varit gifta i 25 år så då var det väl meningen. Vi bröt inte upp våra relationer lättvindigt och i onödan.

Pernilla Månsson Colts nya lycka – har blivit farmor för första gången

Pernilla och Stefan har två barn ihop, sönerna Gabriel, 27, och Noel, 17 och nu verkar det som att deras äldsta gemensamma son har blivit pappa. Det innebär att Pernilla även har blivit farmor för allra första gången.

Sonen fick en dotter vid namn Isolde och Pernilla berättar om den stora lyckan i familjen på Instagram.

Stor dag! Idag blev dessa två farmor o farfar! Farfarn för tredje gången, men hon farmorn gör debut! Världens vackraste Isolde kom till världen och föräldrarna Gabbe o Bea är både glada, trötta och superstolta
Och jag blev alltså farmor! Smaka på ordet, farmor. Livet är förunderligt stort. Tacksam.

Stort grattis, Pernilla, vi är så glada för din skull!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev