Foto: Instagram/SVT

Pernilla Wahlgren efter familjekampen om Kristallen – ärliga orden efter galan: ”Förlorade min…”

Under måndagen var det dags för årliga Kristallengalan. Då kammade Benjamin och Bianca Ingrosso hem tre stycken priser sammanlagt. Nu delar Pernilla Wahlgren med sig av tankarna efter sina barns framgångar.

Kristallengalan gick av stapeln under måndagen på Cirkus i Stockholm. Och i vanlig ordning samlades våra mest folkkära och hyllade TV-personligheter och skådespelare.

Priser delades ut i många olika kategorier, och en som fick skina lite extra var utan tvekan Benjamin Ingrosso.

Läs mer: Därför sågas Mark Levengood – kritiken efter bilderna från Kristallengalan 2023

Benjamin och Biancas succé på Kristallen

Han lyckades kamma hem två stycken prestigefyllda priser. Dels för ”Årets livsstilsprogram” med Benjamins, och även som ”Årets TV-personlighet.”

Benjamin Ingrosso, Kristallengalan
STOCKHOLM 20230828 Benjamin Ingrosso med sina priser för årets tv-personlighet och årets livsstilsprogram efter Kristallengalan 2023 på Cirkus i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT / kod 10430

Men han var inte den enda i familjen som lyckades ta hem en Kristall. Hans syster Bianca Ingrosso blev prisad för sin insats som programledare i talkshowen ”Bianca,” och tilldelades ”Årets underhållningsprogram.”

Läs mer: Lee Christiernssons tunga bakslag på Kristallengalan – därför valde profilen att lämna tillställningen: ”Surt”

Pernilla Wahlgrens varma ord om barnen

På plats fanns även Pernilla Wahlgren, som förlorade sin nominering för ”Årets TV-personlighet” till sonen Benjamin. Men nu förklarar hon på Instagram att det kändes helt rätt, och skriver några rader om hur stolt hon är över sina barn.

”STOLT MAMMA!!!!!!! Dessa otroliga ungar prisades med TRE kristaller i går!!! Jag förlorade min mot Benjamin, vilket känns 100 % rätt…! Benjamin & Bianca. Så oerhört stolt över det ni har presterat med era respektive program ”BENJAMINS” och ”BIANCA” – och den succén som grundar sig i eran spontanitet, proffessionalitet, charm, personlighet, humor, trygghet, nyfikenhet, kunskap, bredd och förmågan att kunna fånga en publik och en kamera, så att tittarna känner sig inbjudna de också! STORT GRATTIS, säger jag bara!!,” skriver hon.

Kristallen, Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso
Foto: Instagram/ @pernillawahlgren

Stort grattis till era priser!