Pernilla Wahlgren erkänner skönhetsingreppen – efter missödet: ”Det måste blivit en överdos”

Pernilla Wahlgren, 51, har mer eller mindre stått i rampljuset sedan hon var 11 år gammal och fick huvudrollen i musikalen ”Annie” på Folkan, och med sin medverkan i melodifestivalen och äktenskapet med Emilio Ingrosso blev hon kändissveriges hetaste villebråd.

Som 51-åring går karriären som på räls, och trots ett hektiskt liv strålar hon fortfarande så att många undrar vad hennes hemlighet är. Nu berättar hon för första gången om skönhetsingreppen – som inte gick som planerat.

I ett avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla Wahlgren har tillsammans med Sofia Wistam, 52, pratar väninnorna om ämnet ”botox”.

Sofia Wistam säger att hon aldrig testat det, men Pernilla Wahlgren är inte helt främmande för att gå till en salong, dock är det inget hon planerar att göra, då hennes upplevelser av det hela inte varit så bra.

– Jag testade botox när jag var 40 och jag såg inte klok ut, det måste blivit en överdos, sa hon då och fortsatte:

– Det tog bort glädjen i mina ögon och jag kunde liksom inte le, säger hon i podcasten.

Hemligheten till ung hy

Nu för tiden håller sig Pernilla till skönhetsbehandlingen ”Microneedling”, som har en föryngrande effekt på huden i ansiktet. I övrigt är det bra ansiktskrämer som är ”hemligheten” till Pernillas utseende menar hon i podcasten.

Både Pernilla och Sofia enas dock om att man ”aldrig ska säga aldrig”, när det kommer till att prova skönhetsbehandlingar som botox.

Vad tycker du om ämnet? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.