Nanne Grönvall bryter tystnaden om Benny Andersson – så är hennes svärfar egentligen: ”Han är…”

Nanne Grönvall gästade nyligen TV4:s intervjuprogram ”Malou möter”, där hon hade ett djupgående och känslosamt samtal med Malou von Sivers.

Under intervjun öppnade Nanne upp om sin svärfar – så tycker hon om Benny Andersson egentligen.

I kvällen avsnitt av Malou möter får vi stifta en oerhört nära bekantskap med artisten och schlagerlegenden Nanne Grönvall.

Nanne pratar bland annat om sin tuffa uppväxt med en alkoholiserad mor och en spritlangande mormor. Om hur de bodde tillsammans i en enrummare tillsammans med sju katter och hur våldet ständigt var närvarande.

Men trots sin svåra uppväxt så har Nanne lyckats väldigt bra i livet. Även om spåren efter barndomens trauman finns där så tycks det aldrig som att det någonsin hindrat henne från framgångar.

I snart 40 år har Nanne Grönvall varit aktiv som artist och hon har sannerligen levererat under alla dessa år. Just nu är hon aktuell med en hyllningsturné för Tina Turner, som är en stor idol i Nannes liv.

Orden om Benny Andersson

Nanne och maken Peter Grönvall har varit tillsammans sedan många år tillbaka. De samarbetar även ihop när det kommer till musiken, bland annat var de båda två med i grupperna Sound of Music och One More Time, som hade flera framgångar i Melodifestivalen.

Peter Grönvall är faktiskt son till Abba-legenden Benny Andersson, vilket gör honom till Nannes svärfar.

Nanne Grönvall
Foto: TV4

Under intervjun med Malou von Sivers så får Nanne frågan om de kunnat samarbeta om musikprojekt med Benny och om det någonsin varit svårt att be honom om hjälp när det varit svårt.

– Jag har en underbar svärfar som finns där för oss alla. Både för mig och hans barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Han är underbar, säger Nanne Grönvall i programmet.

Tack för att du ställde upp i intervjun Nanne! Det var verkligen ett fint samtal.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev