Pernilla Wahlgren hånas för sitt utseende – slår tillbaka mot kritiken: ”Jättebra att jag visar mig utan…”

Foto: Stefan Jerrevång/TT, SVT

Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell med diverse tv-program, sin realityshow ”Wahlgrens värld” samt podden ”Wahlgren & Wistam”.

I det senaste avsnittet av podcasten som hon driver med Sofia Wistam slår hon tillbaka mot en del utseendehån som hon fått genom åren.

– Nej, men tror du jag bryr mig?!, säger hon.

Hon är känd för att vara en tuff brud med mycket skinn på näsan. Men även artisten och tv-stjärnan Pernilla Wahlgren, 55, har tår som folk kan kliva på.

Trots att hon just nu syns överallt – exempelvis i den nya säsongen av Discovery+-produktionen ”Wahlgrens värld” och snart med den nya humorföreställningen ”Pernilla Wahlgrens happy ending – den första avskedsturnén” – och alltid hyllas för att hon är bjussig, öppen, ärlig och skojfrisk har även hon känslor som kan såras.

I det senaste avsnittet av podcasten ”Wahlgren & Wistam”, som hon har tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam, 57, pratade duon om kvinnors åldrande.

En allvarsam Pernilla Wahlgren. Foto: SVT

De fastnade en aning på Pamela Andersons, 56, uppmärksammade närvaro på röda mattan under modeveckan i Paris. Baywatch-stjärnan som var stor ikon under 90-talet poserade nämligen osminkad framför kamerorna – någonting hon både hyllats och dissats för.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens vägran i relationen med Christian Bauer – sätter ner foten: ”Den dörren är stängd”

”Det är så modigt”

Pernilla och Sofia älskar däremot Pamela Andersons vågade look.

– Hon säger själv att just den här åldersresan som man gör, som du och jag, eller som alla gör. Man försöker se ung ut, som att man var 25. Så gott det går – med smink och krämer och allting, men hon bara: ”Nej! Fuck it!”, säger Wistam.

Pernilla Wahlgren hakar på i resonemanget:

– Men det är så modigt. Hon ser ändå naturlig ut. Det är inte så att hon har värsta, värsta babyhyn eller porslinshyn. Man ser ju att det är en osminkad kvinna som är jättevacker, men då kommer ju liksom linjerna fram lite.

Sedan avslöjar hon någonting som skär lite i hjärtat.

Pernilla ryter ifrån efter hånen

I sitt eget realityprogram ”Wahlgrens värld” är hon, likt Pamela Anderson, ofta nedklädd och osminkad. Det har tragiskt nog inneburit att vissa ”troll” har hört av sig med elaka kommentarer och hån om hennes utseende.

– Jag har vissa som skriver till mig ibland: ”Gud, jag såg dig i ”Wahlgrens värld”, du är så ful utan smink”. Nej, men tror du jag bryr mig! Då får du tycka det. Jag tycker att det är jättebra att jag visar mig utan smink, ryter hon till.

Helt rätt av dig, Pernilla! Det finns så många människor som tyvärr bara vill en illa. Så ska det inte behöva vara.

Du är underbar, fantastisk och vacker precis som du är. Det är vi alla.

Exit mobile version