Pernilla Wahlgrens oväntade namnbyte

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Foto: Instagram

Bröllopet för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ägde rum under fredagen. Då avslöjade Pernilla något som varken Christian eller resten av familjen förväntat sig- att hon byter namn.

Under fredagen fick Pernilla Wahlgren och Christian Bauer fira kärleken stort med ett härligt bröllop. Det vankades skönsång, dans och glädje när deras nära och kära samlades för att hylla kärleken.

Då bekräftade även Pernilla något som ingen hade förväntat sig, inklusive Christian, och det var att hon valt att lägga till hans efternamn.

– Det roliga är att Christian visste ingenting. Jag har medvetet hållit på den här hemligheten och ville säga det här till honom framme vid vigselakten. Då ville jag säga det. Och han blev jättechockad och jätteglad, säger hon i podcasten ”Wahlgren & Wistam” enligt Expressen.

Oväntade namnbytet

Detta är inte första gången som Pernilla och Christian tackar ja till varandra. Redan i december hade de en bröllopsceremoni, som inte var lika stor, och då valde hon att inte ta makens efternamn.

Men med tiden har hon kommit att ändra sig och nu ska hon alltså heta ”Wahlgren Bauer”.

– Jag kommer ta Bauer som mitt riktiga efternamn, men sen kommer jag att heta Pernilla Wahlgren Bauer. Jag kommer dock inte att kalla mig för Bauer. Jag kommer inte ändra min autograf, säger hon enligt tidningen.

Ni är så fina ihop, vi önskar er all lycka i äktenskapet!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version