Rickard Olssons nya kärleksbesked – efter skilsmässan från ex-frun Giséle: ”Kommer med en ny tjej…”

När Rickard Olsson dök upp på en premiär nyligen gjorde han det med en ung blondin vid sin sida.

Kvällspressen började direkt tissla och tassla om att programledaren var där med sin nya kärlek.

– Då gick det som ett sus, säger han till Expressen.

Den före detta ”Vem vet mest?”-, ”Bullen”- och ”Bingolotto”-programledaren Rickard Olsson, 57, är i storform.

Han har tränat som en dåre de senaste månaderna.

Läs mer: Rickard Olsson omfamnar sitt naturliga gråa svall: ”Dags att släppa fram det gråa”

– Jag gjorde fem veckor med Rivstart Sverige som är regelbunden träning men framför allt power walks och mat. Det kommer med färdiga recept och allting. Det är bara att väga kycklingen till 180 gram och sätta ihop den där matlådan. Sen äter man lagom med mat på regelbundna tider. Sen ”powerwalkar” man, eller rask promenad som man sa förr. Och sen så tränar man styrketräning efter sin förmåga när man är på gymmet, säger han i en intervju med Nöjeslivet.

Rickard Olsson
Rickard Olsson. Foto: Noella Johansson/TT

Man mår som ett kärnkraftverk. Man får mycket energi och blir snabbare i truten än vad jag var innan. Man brukar säga att, ”javisst, fem veckor men sen går du upp det där igen”. Nja, jag tappade under fem veckor – ja. Men det var för fem veckor sen det. Jag har inte alls gått upp de där kilona direkt. Man får liksom nya vanor, fortsatte han.

Kärlekshandtagen är borta

Samtidigt berättade han att ”kärlekshandtagen” på magen hade försvunnit. När han sedan fick frågan om han har någon person i närheten som brukar hugga tag i handtagen.

– I kärlekshandtagen? Nej, de finns ju inte längre. Eftersom jag inte har någon som kan ta tag i dem, så är det ingen idé att ha kvar dem, säger han.

Med andra ord insinuerade han att han är singel. För något år sedan skilde han sig från frun Giséle Essé, 47. Det var ett turbulent uppbrott som innebar att Rickard fick bo i en friggebod på sin egen tomt i flera månader innan han kunde köpa tillbaka sitt hus.

När tv- och radioprofilen snackade med Expressen för några dagar sedan lät det snarare som att han visst träffade någon speciell person.

Rickard kommenterade då sitt kärleksliv.

Rickard Olsson visar upp nya superkroppen i webbkanalen After Work-TV:s nya reseprogram "Nyfiken på".
Rickard Olsson visar upp nya superkroppen i webbkanalen After Work-TV:s nya reseprogram ”Nyfiken på”. Foto: Afterwork TV

– Jo, men det går bra. När det är dags går man väl på röda mattan som alla andra och så tar man kort första gången. Det är så det funkar nu för tiden, säger han.

Lustiga missen på premiären

I samma veva berättar han om en lite lustig miss som flera kvällstidningsreportrar gjorde häromsistens när Rickard Olsson dök upp på en premiär med en okänd yngre blondin.

Det viskades då om att han var där med sin nya kärlek. Någonting som inte alls stämde. Personen i fråga var någon helt annan.

Asta Olsson, Rickard Olsson och Giséle Essé
Rickard Olsson med dottern Asta Olsson (vänster) och ex-frun Giséle Essé (höger). Foto Jonas Ekströmer/TT

– Då gick det som ett sus. ”Rickard Olsson kommer med en ny tjej”. Och sen bara ”Äh, det var hans dotter. Fan också”, säger han.

Rickard och dottern Asta Olsson, 21, har en väldigt god relation och de siktar bland annat på att springa New York Marathon tillsammans i november.

Vad härligt att höra, Rickard! Hoppas du hittar kärleken och får uppleva lite nyförälskelse igen.

Lycka till med New York Marathon också, du och Asta.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev