Robert Wells yngsta son Theodor har vuxit upp – håll i dig när du får se hur lik han är pappa i dag

Robert Wells är en av landets absolut mest välkända musiker och artister.

Men utanför artistlivet så är han även en familjefar till två söner som båda följt i pappas fotspår.

Numera har yngsta sonen Theodor vuxit upp och så ser han ut i dag.

Robert Wells, 61, har sedan 80-talet varit på tapeten som musiker och kompositör.

Genom åren har han blivit synonym med sitt fantastiska pianospel och otroliga musikaliska bredd.

Tidigt i karriären började Robert Wells att ackompanjera stora svenska artister så som exempelvis Jerry Williams, Lill-Babs och Eva Bysing.

1987 ställde han upp i Melodifestivalen med låten ”Sommarnatt”, som tyvärr inte tog sig vidare till finalen.

Men det var i programmet ”Så ska det låta” som Robert Wells verkligen blev folkkär och känd för den bredare publiken.

Därtill så har han genom åren turnerat med sin årliga och mycket hyllade konsert Rhapsody in Rock.

Robert Wells familj

På sidan av scenen så är Robert gift med kärleken och artistkollegan Maria Wells (tidigare Sköld). De gifte sig 2010 men har varit ett par sedan över 30 år tillbaka.

– En del undrar om det inte sliter på förhållandet att även arbeta så mycket ihop som vi gör men jag kan nog prata för oss båda när jag svarar att det inte gör det. Maria är inte bara min fru, utan samtidigt en fantastisk vän och jag respekterar henne mycket som sångerska. Det är ju också väldigt viktigt – vi gör ju inte det här bara för att vi är man och hustru, utan också för att vi delar vårt största intresse och trivs jättebra med att musicera tillsammans, berättade Robert Wells i en intervju med Hemtrevligt 2022.

STOCKHOLM 20100912 Robert Wells med familj anländer till premiären av Queen-musikalen We Will Rock You på Cirkus i Stockholm. Foto: Maja Suslin/TT
STOCKHOLM 20100912 Robert Wells med familj anländer till premiären av Queen-musikalen We Will Rock You på Cirkus i Stockholm. Foto: Maja Suslin/TT

Tillsammans har Robert och Maria två söner – Oscar, 27 samt Theodor, 26. Det verkar onekligen som att båda två valt att gå i sina föräldrars fotspår.

Oscar Wells arbetar som underhållare för ett resebolag på en turistort. Han har även varit med i flera musikaler som showartist och dansare.

För ett tag sedan så förlovade han sig dessutom med stora kärleken!

Så ser Theodor Wells ut i dag

Den yngre sonen Theodor ”Teddy” Wells har även han gått samma bana som sina föräldrar och arbetar som ljud- och ljustekniker på Skärgårdslinjen i Göteborg.

Han har även studerat musikproduktion i Brighton och skriver dessutom egen musik.

För bara några dagar sedan fyllde Theodor 26 år, vilket pappa Robert valde att uppmärksamma på Instagram. Och det är nästan skrämmande vad lik Theodor är Robert.

Stoooor dag! Önskar att man var på Teneriffa där det fylls år idag! Världens bästa Teddy 26!”, skriver Robert Wells i inlägget.

Härligt att barnen fått ärva artistgenerna! Och så lika de är pappa Robert!