Foto: Shutterstock

Rod Stewarts tunga hälsobesked – tvingas ställa in efter tuffa kampen: ”Helt förstörd”

Rod Stewart är stjärnan som genom årtionden gett hela sin själ till publiker från otaliga scener världen över.

Men på senare tid har stjärnan inte mått särskilt bra.

Rod Stewart fyller 80 år i januari nästa år, men än håller han igång och fortsätter leverera sina hits med sin starka stämma.

Genom åren har han gett oss otaliga hits så som exempelvis ”Maggie May” och ”Sailing”. Många konserter och turnéer har Rod gjort under sin karriär. Nu i somras har han dessutom gjort ett par spelningar i Sverige.

Sedan flera år tillbaka har han gjort återkommande shower i Las Vegas. Men lagom till hans tvåhundrade residensspelning i Las Vegas tidigare i augusti så fick han ställa in till följd av hans problem med hälsan.

”De flesta kan arbeta trots halsfluss, men uppenbarligen inte jag. Jag är helt förstörd. Jag har sett fram emot den här konserten så länge. Jag beklagar för eventuella besvär detta har orsakat”, skrev stjärnan i ett meddelande på Instagram.

Senare fick Rod Stewart ställa in ytterligare spelningar då hans team gick ut och meddelade att han drabbats av Covid-19.

Nya ödesbeskedet

I en intervju med The Sun från tidigare i somras så berättar Rod Stewart att han är väl medveten om sin hälsa och ålder.

Jag är medveten om att mina dagar är räknade, men jag är inte rädd. Vi måste alla gå vidare någon gång, så vi ligger alla i samma korg. Jag kommer att njuta av de sista åren så mycket jag kan.

Men enligt honom själv så har han många bra år kvar i sig.

Jag säger få – förmodligen 15 år till. Jag kan göra det lätt, kompis, lätt.

Vi hoppas verkligen få njuta av dina konserter under många år till framöver Rod!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...