Rod Stewarts fru hånades för att hon gick upp i vikt – rockstjärnans klockrena svar får hatarna att skämmas

Rod Stewart är ett namn som många känner till. Den brittiske rocksensationen har levt ett långt liv med många relationer och flera äktenskap. Men hans förhållande med sin tredje fru har förändrat honom som person…

Fortsätt läsa för att lära dig mer om rockstjärnans privatliv och äktenskap.

Rod Stewart, 78, är pappa till åtta barn med fem olika kvinnor. Hans äldsta barn är hans dotter Sarah från hans tonårsförhållande. Senare gifte han sig med sin första fru Alana Hamilton med vilken han fick sina nästa två barn, Kimberly och Sean.

Senare när sångaren träffade Kelly Emberg välkomnade paret sin dotter Ruby tillsammans. Hans andra äktenskap efter detta var med Rachel Hunter, med vilken sångaren välkomnade Renee och Liam.

Men efter år av misslyckade relationer och två misslyckade äktenskap började sångaren förlora hoppet om att finna den sanna kärleken. Men 1999 försvann alla hans farhågor när han träffade Penny Lancaster, en supermodell som stal hans hjärta.

Friade vid Eiffeltornet

De två dejtade i sju år innan Stewart gick ner på knä framför Eiffeltornet i Paris för att be om hennes hand. Paret har 24 år mellan sig då Stewart är äldre än sin nuvarande fru. Men han berömmer den tidigare supermodellen för att ha gjort honom till den hängivna make han är idag.

Sångaren uttrycker ofta sin chock över att hans fru fortfarande går med på att vara med honom efter alla dessa år. ”Jag saknar ord. De har inte uppfunnit orden för hur jag känner för henne. Hon är allt”, berättade han.

Innan han gifte sig med Lancaster berättade sångaren att han inte visste allt som krävdes för att ha ett hälsosamt och kärleksfullt äktenskap. Men hans äktenskap med Lancaster hjälpte honom att inse att han var kapabel att vara en kärleksfull och hängiven make.

Men genom åren har sångaren klargjort att oavsett var han befann sig i sitt kärleksliv, skulle hans prioritet alltid vara hans barn. ”Jag kan inte få nog av dem”, sade han en gång.

Rod Stewart
Foto: Shutterstock

Medan hans fru berikade hans liv, är Stewart snabb att påpeka att han också hjälpte sin fru med många saker. Han berättade hur han hjälpte henne med hennes självförtroende. Han berättade att när de först träffades var hon blyg och pratade inte så mycket, men nu var hon inte rädd för att ta plats i ett rum.

Lancasters modellkarriär började tidigt och tog fart snabbt. Hon fick ett kontrakt på 200.000 pund för att vara modell för Ultimo, ett badklädes- och underklädesmärke, 2002. Paret har två söner tillsammans, Alastair och Aiden. Att få dem var dock inte lätt. Lancaster drabbades av två missfall innan paret vände sig till IVF för att få sin första son Alastair.

Paret gick in i föräldraskapet med öppna ögon och kom överens med varandra om att fortfarande vårda sin äktenskapliga relation trots att de välkomnade barn tillsammans.

Överenskommelsen

Lancaster berättade också hur paret hade en överenskommelse med varandra att de inte skulle tillbringa mer än tio dagar åtskilda från varandra.

Paret strävar efter att alltid tillbringa kvalitetstid med varandra. Lancaster sa en gång på skämt: ”Jag försöker dela min tid mellan mitt äldsta barn, Rod, och mina andra två pojkar.

Paret äter ofta middag eller frukost tillsammans på egen hand. De ser också till att titta till varandra ofta för att se till att allt är okej.

Hon ser också till att kolla upp sina barn eftersom hon som fru och mamma alltid vill se till att hennes nära och kära mår bra.

Den före detta supermodellen berättade att hon hade upplevt några obehagliga klimakteriebesvär och att de hade tagit hårt på hennes kropp. Men hennes man och söner tar hand om henne efter bästa förmåga, vilket gör det lite lättare för henne.

Rod Stewart
Foto: Shutterstock

Förändringarna i kroppen

Både man och hustru har ett mycket intimt förhållande till varandra, vilket är anledningen till att Lancaster delar varje förändring i sin kropp och sina hormoner med sin man. Och när hon känner att hon behöver lite utrymme är hon inte heller rädd för att be om det.

Hon gav en inblick i hur klimakteriet påverkar hennes kropp och hälsa. Hon berättade: ”Jag har haft riktigt heta svettningar, och sedan fryser jag… min kroppstemperatur fluktuerar överallt. Det påverkar humöret, och jag har gått upp mer i vikt.

Hon berättade också hur variationerna i hennes hormoner påverkar henne. Hon berättade hur hon en dag kände att ingenting var som det skulle. När hon lagade middag i köket kom något över henne och hon kastade middagen tvärs över rummet och började snyfta.

Rod Stewart
Foto: Shutterstock

Hennes söner var med henne och hon bad dem att ge henne en minut. Familjen har en öppen kommunikationspolicy så det var inget problem eftersom de diskuterade det i detalj senare.

Den före detta modellen såg hur klimakteriet förändrade hennes kropp och hon var rädd för vad det kunde innebära för henne. Hon sa: ”Det här är slutet på vägen. Jag kommer inte att ha någon mer sex appeal….” sa hon.

När hon blev äldre ville den före detta supermodellen se till att hon fortfarande gav tillbaka till samhället och utbildade sig därför till polis.

Hon fick också hjälp att hantera sina klimakteriebesvär. Hon berättade: ”Så nu när jag går på HRT är det som en nystart. Inte slutet, utan början på ett nytt kapitel.

Hånades för sitt utseende

Lancaster har accepterat den nya fasen i sitt liv och sin kropp efter klimakteriet. Hon hade en stranddag med sina söner där hon bar en färgglad bikini som visade upp hennes nya kropp i all sin prakt.

Kommentarerna på hennes bilder var dock inte alla så snälla. Vissa användare sa hur de ”hellre skulle se Rod i en bikini.” Medan en annan hänvisade till hennes kropp som en ”skräck”.

Kommentarerna var otroligt hemska. En annan person skrev, ”Nope. Inget vackert med det här. Det finns en punkt man måste sluta bära en bikini!En annan tilladeSer hemsk ut i den olämpliga klädseln.” En hel del andra personer sa att den tidigare supermodellen var i förnekelse om hur hennes kropp såg ut.

Rod Stewarts svar på tal

De negativa kommentarerna är dock inte viktiga jämfört med Rods åsikt om sin älskade fru. Han sa om sin fru hur han absolut älskar henne. Rockstjärnan sa om Lancaster: ”Nej, hon är absolut den vackraste kvinnan jag någonsin har haft i mitt liv.

Oavsett vad någon säger till Lancaster kan hon lita på att hennes man tycker att hon är otroligt åtråvärd och vacker. Oavsett vilka sårande kommentarer som riktas mot henne kan hon tröstas av sin makes kärlek till henne som är evig och alltid!

Stewarts har en så underbar relation med varandra och har skapat en vacker familj tillsammans.

Dela detta stycke så att andra kan se vilken underbar och hängiven make Rod Stewart har visat sig vara!