Runar Sögaard rasar efter bråket med Carola: ”Hur mycket skit ska man behöva ta”

Runar Sögaard rasar efter bråket med Carola. Foto: SVT/Youtube/TV4/Youtube

Schlagerdrottningen Carola gifte sig med norska Runar Sögaard 1990 paret fick tillsammans sonen Amadeus. Men det blev skilsmässa tio år senare, 2000, när sonen var två år och sedan dess har relationen mellan exmakarna varit spänd.

När Carola medverkade i ”Så mycket bättre”, berättade hon om den kyliga relationen med exet och hur hon inte benämner han vid namn.

– Det känns bättre att säga ”min sons pappa”, sa Carola Häggkvist i TV4-programmet enligt Expressen.

Runar Sögaard berättar i norska VG att Carola ljuger om deras relation. Foto: Youtube/TV4

Men nu berättar Runar Sögaard i en intervju med norska VG att han har fått nog av den bild Carola har gett av relationen till media.

Under intervjun frågar VG om Runar tycker att Carola ljuger, är det ett solklart ja från honom. Enligt honom var det han som valde att lämna relationen, inte Carola.

– I underhållningsbranschen i Sverige vet människor vad som var orsaken till uppbrottet. Men jag tror inte att jag ska prata öppet om det än. Sanningen kommer alltid att komma fram till slut, säger Runar Sögaard till VG.

Carola anklagas för att ljuga av exet Runar Sögaard. Foto: Youtube/SVT

”Nära en punkt där jag vill berätta allt”

Men Runar Sögaard vill även lyfta fram att han inte önskat prata illa om exfrun offentligt, på grund av deras gemensamma son Amadeus. Men att det förändrades när sonen Amadeus kom upp i tonåren.

Då ville han göra klart för sin son om sin relation och vad som faktiskt hade hänt. Förutom det bad han även Amadeus att dubbelkolla sin fars version med parets då gemensamma bekanta.

– Jag har aldrig pratat i media om detta. Men det har varit en hel del skriverier i Sverige, och jag visste tidigt att hon försökte vända det till sin fördel. Nu känner jag ”Okej, Amadeus är vuxen. Hur mycket skit ska jag behöva ta”. Egentligen vill jag inte slå tillbaka, men jag är nära en punkt där jag vill berätta allt, säger Runar Sögaard till VG.

Runar Sögaard och Carola var äkta makar under tio år.
Foto: Anders Wiklund/

”Hat och kärlek ligger väldigt nära varandra”

Trots exfruns lögner, enligt Runar Sögaard är han överens med Carola om en sak. I slutet av äktenskapet var det dåligt, men han vill även lyfta fram att detaljer i deras uppbrott har blivit förvrängda.

– Som par kände vi varandra utan och innan och visste vilka knappar vi behövde trycka på. Vi visste vad som gjorde den andra förbannad och vad som gjorde den andra ledsen. Hat och kärlek ligger väldigt nära varandra, som filosoferna säger, säger Runar Sögaard till VG.

Idag har Runar lämnat relationen med Carola bakom sig, men enligt honom har hans exfru inte gjort det.

Detta visste man inte om! Vad tycker du om detta? Lämna en kommentar på vår Facebook-sida!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Exit mobile version