Sanna Nielsen om förändringen för sonen – beslutet med kärleken: ”Jag har fått…”

Sanna Nielsen

Foto: Instagram

Det var i slutet av oktober förra året som folkkära artisten Sanna Nielsen meddelade att hon blivit mamma.

Nu månader senare berättar stjärnan om familjebeslutet och den kärleksfulla detaljen bakom sonens namnval.

– När vi helt plötsligt bara såg det namnet på gitarren så bara ”fan, vilket coolt namn”, säger Sanna Nielsen till Expressen.

Under förra året fick vi höra den glädjande nyheten att Sanna Nielsen och hennes kärlek Joakim Ramsell hade blivit föräldrar.

Men vad den lille pojken skulle få heta, fick vi veta först en tid senare.

Det var under förra årets julturné som Sanna delade med sig av en bild på sonen, och berättade vad den lille gossen hade fått för namn.

”Du är det finaste vi har och idag firar du din första jul och jag min första jul som mamma. Det blir nya traditioner och vi ser så oerhört mycket fram emot att få skapa de med dig. Nu säger vi God Jul till er alla, ta hand om er och mys ordentligt…och God Jul älskade lille Gibson. Mamma och pappa älskar dig”, skrev hon då.

Och trots att det bara hade gått en kort tid sedan sonen hade fötts, var det en självklarhet för Sanna att ha med honom under julturnén.

– Jamen, det känns ju galet kul att inte bara få fira in julen med alla som kommer och lyssnar utan även med det här lilla livet, vare sig det blir i eller utanför magen. Detta blir som en familjegrej och det känns så roligt att få uppleva detta tillsammans. Den har redan fått så mycket musik och sång med sig. Hen borde ju vara van vid all musik efter alla sommarkvällar i magen på Allsångsscenen på Skansen, sa hon då till Allas.

LÄS MER: Sanna Nielsens starka ord om Lena Philipsson – efter agerandet på scenen: ”Ikväll var hon helt…”

Sanna Nielsen om verkliga anledningen bakom sonens namn

Nu drygt ett halvår senare njuter Sanna Nielsen för fullt av livet som mamma.

Och det tycks som om även den lille sonen har fått en speciell koppling till sina föräldrars stora passion – musiken.

I en intervju med Expressen berättar Sanna att det finns en fin anledning bakom att deras son fick just namnet Gibson.

– Hans pappa spelar gitarr och spelar på en Gibson (gitarrmärke reds. anm). När vi helt plötsligt bara såg det namnet på gitarren så bara ”fan, vilket coolt namn”. Jag var gravid och alltihopa och vi visste inte vilket kön det skulle bli och så där. Så vi sa att det kanske blir en Gibson och sedan när han kom ut så bara ”ja, men det är klart att det är en Gibson!”, säger hon till tidningen.

LÄS MER: Sanna Nielsens avslöjar kärleksknep med sambon – efter alla år: ”Det måste man ha respekt för”

Beslutet för sonen inför ”Allsång på Skansen”

Snart stundar också en ny säsong av ”Allsång på Skansen”, och bakom scenen kommer förstås sonen finnas.

– Jag tycker att det här är ännu roligare nu, jag har fått mer passion för det på något sätt för att jag vill visa honom att kärleken kan vara stor till sitt yrke och så som man väljer att leva, säger hon och fortsätter:

– Samtidigt så vet jag ju att jag inte kommer kunna repa hundra procent i sommar eftersom jag har en liten som vill ha uppmärksamhet och det viktigaste är han. Då kanske det blir så att det blir lite fel i direktsändning för att jag inte har lärt mig allting utantill eller att jag har amningshjärna eller så. Och jag välkomnar det.

Så roligt att höra Sanna! Vi är så glada för dig och Joakims skull! Vi önskar er allt gott!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Exit mobile version