Foto: TT/TT

Sanna Nielsen visar upp gåvan hon fick av bandet i Allsång på Skansen: ”Finaste”

Sanna Nielsen briljerade som programledare för Allsång på Skansen i sju års tid och blev enormt uppskattad i rollen.

Nu visar hon upp den speciella gåvan hon fick av bandet när hon slutade.

Sanna Nielsen blev programledare för Allsång på Skansen år 2016 och gjorde snabbt succé. Därefter blev det sju år på allsångsscenen och att artisten trivdes i rollen råder det inga som helst tvivel om.

Men inför sommaren 2023 bestämde hon sig för att lämna över stafettpinnen och istället blev det Pernilla Wahlgren som tog sig an uppdraget.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra – men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen. Jag vet att jag än en gång kommer att ha världens roligaste sommar och att jag kommer att stå där efter det sista programmet och tänka: ”Vad har jag gjort?”, sa Sanna Nielsen efter beslutet till TT.

Sannas fina avskedsgåva

I sista programmet delade hon med sig av några känslosamma ord om sina år på Sollidenscenen.

– När jag nu sitter här och vet att det snart är över så tänker jag ”nejmen Sanna vad har du gjort, du har ju världens bästa sommarjobb!”. Jag har fått leva livet, jag har dansat en kväll i juni och jag har flörtat med Michaelangelo. Men vet ni vad, sånt är livet och nu tackar jag för mig. Att ha fått vara er Allsångsledare- vilken grej. Det blev sju år och tiden gick så fort.

Nu har det gått ett tag sedan dess och för tillfället njuter Sanna, precis som många andra svenskar, av de sista härliga sommarveckorna. Något som bandet från hennes tid i allsången faktiskt gjort lite enklare.

På sin Instagram visar Sanna nämligen upp den gåva hon fick av bandet som avskedspresent- en hängmatta som hon verkar trivas otroligt bra i.

”Idag gör jag mina telefonintervjuer och jobbmail från den här platsen. Passar också på att vila lite såklart. Min bästa viloplats på sommaren som jag fick av finaste allsångsbandet när jag slutade som allsångsledare på Skansen,” skriver hon till bilden.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev