Sofia Wistams miljonaffär med maken Magnus – så mycket sålde de lyxvillan för

Sedan en tid tillbaka har programledaren Sofia Wistam försökt att sälja sitt hus på Lidingö tillsammans med maken Magnus Wistam.

Nu har de äntligen fått huset sålt – och så mycket landade prislappen på.

Sofia Wistam, 57, och maken Magnus Wistam, 54, har sedan förra sommaren försökt att sälja sin drömmiga villa på Lidingö.

Anledningen till beslutet är för att de känt att huset blivit för stort för dem, de vill hellre bosätta sig i en lägenhet.

– Vi har fått två barn i det här huset, så det är både lite nostalgi men också lite pirrigt om det skulle bli en ny fas inne i stan, har Sofia sagt i hennes podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med Pernilla Wahlgren.

Men bostadsmarknaden har under den senaste tiden varit tuff och husförsäljningen har dragit ut på tiden. Men i slutet av april så fick de äntligen huset sålt.

Huset är 229 kvadratmeter stort och har åtta rum samt en tomt på 1 501 kvadratmeter.

Makalösa prislappen

Och de gjorde ingen dålig vinst på försäljningen. Det exakta slutpriset är inte känt. Men det sista budet, vilket brukar vara detsamma som slutpriset, låg på 26 miljoner kronor enligt Booli.

När Sofia och Magnus köpte huset 2006 så fick de ge 7,5 miljoner för det, enligt tidningen Hänt. Paret gjorde alltså en vinst på 18,5 miljoner kronor – inte illa!

Stort grattis Sofia och Magnus! Vilken drömaffär ni gjorde!