Sofia Wistams tunga bakslag med hälsan – talar ut om åldrandet: ”Kan knappt gå”

Sofia Wistam har den senaste tiden kämpat med en skada som försvårar hennes vardag. Nu öppnar hon upp om det tuffa bakslaget med hälsan och delar sina tankar om åldrandet.

– Det gör skitont och jag kan knappt gå. Det är säkert på grund av ålder, säger hon till Aftonbladet.

Det har varit fullt upp för Sofia Wistam, 58, den senaste tiden. Under sommaren har hon försökt och slutligen lyckats sälja lyxvillan på Lidingö. Dessutom har hon varit aktuell med en ny säsong av det kontroversiella dejtingprogrammet ”Naken Attraction”.

Trots att serien fick utstå en hel del kritik när det först kom till Sverige blev det klart att en andra säsong skulle släppas, och under sommaren har den premiär.

Sofia Wistam om skadan – kan inte gå

Men mitt i allt har Sofia stött på bekymmer med sin hälsa. Programledaren har drabbats av hälsporre, en smärtsam åkomma som hon kopplar till åldrandet.

– Det är astråkigt att åldras. Nu har jag dessutom fått hälsporre. Det gör skitont och jag kan knappt gå. Det är säkert på grund av ålder, berättar hon för Aftonbladet.

Skadan är något som Sofia har pratat om tidigare i podden ”Wahlgren & Wistam”, som hon driver med bästa vännen Pernilla Wahlgren.

– Jag har fått någonting, tror jag – jag har inte kollat upp det än, som heter hälsporre. Det gör så djävulskt ont. Jag har så ont, jag haltar runt, jag kan inte gå runt ön, jag kan inte spela padel. Jag sitter och unnar mig för att jag är så deppig för att jag inte kan göra någon fysisk aktivitet, sa Sofia då, enligt Hänt.

Sofia Wistams ärliga ord om att åldras

Men det inte är inte bara på skadorna som programledaren märker att hon blir äldre. 58-åringen lockas inte av fester på samma sätt som tidigare och livet har blivit mer stillsamt den senaste tiden.

– Men det är inte så att jag tittar mig i spegeln och letar rynkor. Jag tycker jag är fin för min ålder. Däremot har jag börjat gubbstöna och har inte samma driv längre. Vi hänger på Sandhamn just nu och det festas vilt varje kväll. Men det skulle jag aldrig orka. Jag har nog blivit lite tråkigare.

Du är så himla bra, Sofia! Hoppas det löser sig med foten snart.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev