STORT GRATTIS: Casper Janebrink fyller 51 år – så firar dansbandskungen sin födelsedag

I över 30 år har Casper Janebrink turnerat med sitt band Arvingarna som slog igenom rejält med hiten Eloise på 90-talet.

På den tiden var Casper blott i 20-årsåldern men i år är det dags för den store dansbandskungen att fylla 51 år. Hipp hipp hurra!

Dansbandet Arvingarna bildades 1989 och har underhållit svenskarna med sina dansanta låtar i över 30 år. Och frontmannen i bandet, basisten och sångaren Casper Janebrink, som vid bandets start bara var i 20-års åldern fyller nu 51 år.

LÄS MER: Casper Janebrinks dotter Alice har vuxit upp – det här gör hon idag

Förra året vid den tidpunkten flög han till Thailand och firade den stora dagen i goda vänners lag.

Planen var då att ha en 50-årsfest under våren men någon sådan blev det inte på grund av pandemin.

Och något kalas nu i januari ser det heller inte ut att bli.

– Eftersom jag inte fick ha något firande när jag fyllde 50 och inte ser ut att kunna fira något nu heller hoppas jag att jag kan fira både 50 och 51 sommaren 2021, säger Casper Janebrink till Newsner.

”Roligare att fira andra”

Däremot är Casper inte den typen som älskar att fylla år och att fira stort. I stället ser han mer fram emot att fira andra som fyller år.

– När man var lite var det väl kul för att man blev ett år äldre. Men nu blir man ju bara ett år äldre på pappret. Jag känner mig inte så mycket äldre, säger han till Newsner och tillägger:

– Då är det mycket roligare att fira andra och köpa presenter och så där.

Men även om Casper inte längtar något oerhört till sin födelsedag så ser han fram emot att lämna 2020 bakom sig och blicka framåt.

Foto: Maja Suslin, TT/ Christine Olsson/TT

– Det har varit ett konstigt år för alla och vi hade verkligen hoppats på att få åka ut och spela under hela 2020, men så blev det inte. Det har blivit många stora omställningar och hela vår bransch har gått på knäna.

Vad önskar du dig allra mest 2021?

–Jag hoppas verkligen att 2021 blir ljusare och att pandemin försvinner så att vi kan åka ut och spela igen och sprida lycka och glädje genom musiken, säger han till Newsner.

Vi önskar dig en fantastisk födelsedag Casper! Stort grattis på din dag!

Exit mobile version