Casper Janebrinks dotter Alice har vuxit upp – det här gör hon idag

Casper Janebrinks dotter Alice har vuxit upp – det här gör hon idag

Frontmannen i Arvingarna, Casper Janebrink, är dansbandskungen själv.

Men förutom att ha en lång och gedigen relation till musiken har han en minst lika lång och kärleksfull relation till sin fru Helena som han har två barn tillsammans med.

Nu har barnen vuxit upp och det här gör dottern Alice idag.

I över 30 år har Casper Janebrink turnerat med sitt band Arvingarna som slog igenom rejält med hiten Eloise. Och i nästan lika många år har hustrun Helena stått vid hans sida.

Caspar har vid flera tillfällen hyllat sin fru offentligt.

– Jag är dålig på att köpa blommor och så, men jag försöker visa min uppskattning för Helena varje dag. Det kan vara en kram eller en blick som säger ”jag ser dig, jag hör dig och jag älskar dig”. Det gäller att ta vara på de små stunderna i vardagen. Det tror jag är viktigt, har han tidigare sagt till GT.

https://www.facebook.com/Casper-janebrink-222536848197544/photos/pcb.337499273367967/337498226701405/

Men man får inte glömma Janebrinks barn som han visat upp stolt på röda mattan vid ett flertal tillfällen. Redan som små barn dök Alice och Felix upp på offentliga tillställningar med föräldrarna.

Men nu har de vuxit upp. Dottern Alice fyller snart 18 och blir därmed myndig. Något Casper inte våndas något inför, skriver Hänt.

– All tid med barnen har olika stadier men det känns mysigt att de har börjat bli vuxna och de klarar sig mer på egen hand. Man kan gå in och stötta de när de vill lite gran men oftast nu vill de vara lite för sig själva. Det handlar också om att man ska bryta sig loss från sina föräldrar och göra mer saker själv för att bli vuxen och klara livet på egen hand, säger Caspar till Hänt och fortsätter:

– Men däremellan märker man också att de behöver ha stöttning och känna att de inte är själva heller. Då får man kliva in som pappa och vara lite go och mysig. Och försöka komma med idéer och leda dem rätt i livet.

Dottern Alice studerar till Sminkös och stylist och är passioneras sitt gymnasieval och hon är redan eftertraktad. Trots sin unga ålder har hon redan börjat få extrajobb utanför skolan.

I sociala medier visar hon upp sin talang under namnet StylistJanebrink.

https://www.instagram.com/p/CHyCpZJJX6C/

Alice har också en privatare Instagram där hon publicerar bilder från vardagen.

https://www.instagram.com/p/CDt5_-hDhPy/

Men det är inte bara styling och mode som hon brinner för. Som dotter till dansbandskungen har hon självklart fötts med musiken i blodet.

– Alice spelar både lite gitarr och piano. Hon sitter emellan åt och sjunger och spelar lite på sitt rum så det är kul. Hon har varit med och sjungit på någon låt som finns på Spotify också, säger Casper.

Vad tycker ni? Är Alice lik sin pappa? Lämna en kommentar på vår Facebooksida!