STORT GRATTIS: E-Type fyller 58 år – stjärnans ärliga ord om åldrandet: ”Tänker inte sitta och ha tråkigt”

Martin E-type Erikson

Foto: Instagram/TT

Nu har det blivit dags för Martin ”E-Type” Erikson att fylla 58 år. Men oavsett vilken ålder som står på pappret så kommer han alltid vara ung i sinnet, har han sagt i en intervju med Hälsoliv.

Martin ”E-type” Erikson är en av 90-talets stora artister, och genom åren har han synts i många olika sammanhang.

Han är är känd som musiker, låtskrivare och musikproducent, och har först och främst ägnat sig år eurodancemusik.

På 90-talet slog han igenom internationellt under artistnamnet ”E-Type” och några av hans största hits är  ”Life”, ”This is the way”, ”Angels crying” och den officiella fotbolls-EM-låten ”Campione 2000”.

Läs mer: Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksons nya bebisbild väcker känslor – detaljen i bilden får alla på fall: ”Men jösses”

Martin ”E-Type” Erikson och Melinda Jacobs

På det privata planet så träffade Martin under förra våren den stora kärleken i Melinda Jacobs, och i januari hade de den stora glädjen att välkomna en liten dotter till världen.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, sade Martin ”E-type” Erikson till Aftonbladet i samband med att nyheten kom ut.

Foto: Instagram/ @missmelida_j

Paret har minst sagt fullt upp. De har köpt ett nytt hus tillsammans, och för tillfället planerar de även ett bröllop som ska äga rum i september.

Läs mer: Martin ”E-Type” Eriksons lyxköp veckor innan bröllopet med Melinda Jacobs – sanslösa prislappen på nya vrålåket

E-type ålder

Nu har de även ytterligare en anledning att dra fram tårta och ballonger för ett rejält firande. Det är nämligen dags för Martins födelsedag.

Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430

I år fyller Martin 58 år, och att åldras är något som han försöker acceptera så gott det går. Men att gå över 50-strecket tyckte stjärnan var tufft.

– Jag har haft många ålderskriser, att fylla 50 var riktigt jobbigt. Då insåg jag att jag passerat både yngre och äldre medelåldern, det blev på något sätt ett för stort hopp. Jag jobbar på att försöka hitta sätt att acceptera min ålder och att hela tiden göra det bästa jag kan i alla situationer. Jag har till exempel slutat att ställa upp för andra jämt, som jag gjort tidigare utan att ens reflektera över det. Självklart ska man ställa upp och ta hand om nära och kära, det är inte det jag menar. Men numera tänker jag till mer; vad jag gör, för vem och varför. Nu är det min tid liksom. Jag försöker att acceptera att jag inte kan klättra i träd utan tar hjälp av en 20-åring istället, och accepterar det, har han tidigare berättat i en intervju med Hälsoliv.

”Bryr mig mindre om vad andra tycker”

I samma intervju förklarade han att han mest troligt alltid kommer vara ung i sinnet.

– Jag har svårt för att acceptera att jag är astrött på kvällarna, det har jag ju aldrig varit tidigare. Men jag tänker inte sitta och ha tråkigt, jag rycker av plåstret liksom. Jag bryr mig mindre om vad andra tycker. Jag kan ha omaka strumpor på ett viktigt affärsmöte, något som var otänkbart för 20 år sedan. I dag rullar jag upp byxbenen och visar de andra. Jag försöker vara ödmjuk inför livet och min ålder. Det är inte lätt, för jag är för ung i sinnet för min ålder. Jag har roligt och mycket gemensamt med en 18-årig skateboardåkare och kommer lätt att kolla på båtar, snygga bilar och tjejer även när jag är 90 år.

Stort grattis på födelsedagen, Martin!

Exit mobile version