Foto: Instagram @missmelinda_j/ Facebook @PlatinumCars The Collection

Martin ”E-Type” Eriksons lyxköp veckor innan bröllopet med Melinda Jacobs – sanslösa prislappen på nya vrålåket

Snart har det blivit dags för Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson att gifta sig. Men utöver bröllopsplanering och husrenovering så har även Martin passat på att införskaffa ett sprillans nytt vrålåk.

Livet har minst sagt varit händelserikt för Martin ”E-Type” Erikson de senaste åren.

Under förra våren träffade han den stora kärleken i Melinda Jacobs, känd som familjehemsmamma till ”Lilla hjärtat” och opinionsbildare.

Amors pilar träffade de båda rakt i hjärtat, och därefter har mycket hunnit hända.

Läs mer: Melinda Jacobs nya besked med Martin ”E-Type” Erikson – tunga bakslaget för familjen

Blivit föräldrar till en liten flicka

I sitt sommarprat i P1 har Martin ”E-Type” Erikson tidigare berättat att han burit på en stor barnlängtan. Han beskrev då hur känslomässigt tungt det var att han aldrig blivit pappa.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, sa han i avsnittet.

Men strax därefter kom beskedet som förändrade stjärnans liv- och i januari 2023 välkomnade Melinda och Martin dottern Izadora till världen.

Melinda Jacobs, Martin "E-type" Erikson
Foto: TV4

Lyckan var självklart enorm för de båda.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, berättade Melinda efter förlossningen i en intervju med Motherhood.

Melinda och Martin ska gifta sig

Men det är även mycket annat trevligt som hänt i parets liv. De har bland annat köpt ett hus tillsammans.

”Vi har köpt hus. Det blev en rivstart i helgen med plantering av häck. Tre av de vuxna barnen är här, delar av den skånska familjen och fin fina vänner. Dessutom är det min födelsedag. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira den på än precis just såhär, i vår nya trädgård. Intresse för trädgård och åldrande kan ju höra ihop… Vendla tittade kärleksfullt på mig i morse när de sjungit så fint för mig… -mamma tänk att du fyller 40 om ett år, jag har alltid tyckt att du varit så ung. Men det är du inte då längre,” skrev Melinda på sin Instagram efter köpet.

Martin "E-type" Erikson, Melinda Jacobs
Foto: Instagram/ @missmelida_j

Men inte nog med det, snart är det även dags för turturduvorna att gifta sig, och de planerar ett storslaget bröllop i september.

”5 veckor till bröllop idag. Dom kommande veckorna måste alla detaljer sättas. Plats, middag och överraskningar är klart, men allt det andra…. Martin turnerar, däremellan flyttar vi, nästa vecka börjar skolorna, då blir det hårdkörning,” skrev Melinda nyligen på sin Instagram.

Läs mer: Nanne Grönvalls lycka med maken Peter – fina hyllningen på hans 60-årsdag: ”Starkare kärlek med åren”

Martin ”E-Type” Eriksons nya porsche

Även om det är fullt upp så passar de dock på att lyxa till det lite extra. Inte minst Martin som köpt en sprillans ny bil, vilket även Expressen uppmärksammat.

Bilåterförsäljaren Platinum Cars har publicerat en bild på Martin och gratulerat honom till köpet av sin nya porsche.

Bilen som ser ut att vara en Porsche Panamera 4 E-hybrid Sport Turismo kostar enligt tidningen 789 000 kronor.

Vilket vrålåk! Vi önskar hela familjen allt gott!