STORT GRATTIS: Mark Levengood fyller 57 år – starka reaktionerna efter maken Jonas Gardells unika hyllning

Mark Levengood, Jonas Gardell

Foto: TT

Den folkkäre programledaren Mark Levengood fyller år.

Det ska hyllas och maken Jonas Gardell tjuvstartade tidigt genom ett unikt inlägg på Instagram – som väckte reaktioner.

”Inte heller en fin teckning eller en bukett jag plockat på tomten duger”, skriver Jonas Gardell på Instagram.

Mark Levengood växte upp i Finland och började redan som ungdom att införskaffa sig tv-erfarenhet. Som 19-åring kom han till Sverige hamnade så småningom som programledare på Sveriges Radio. 

Sedan dess har han gjort det mesta i underhållningsväg och gjort sig populär bland svenska folket med sitt underbara programledarskap.

Redan 1986 skulle Mark även hitta hans livs kärlek i Jonas Gardell. Sedan dess har paret hållit ihop, gift sig och blivit föräldrar till två barn.

Och är det någon som verkar extra redo att fira Mark Levengood på den stora dagen så är det nog just kärleken Jonas.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Jonas Gardells galna inlägg

I ett inlägg på Instagram skriver Jonas Gardell, på ett aningen annorlunda sätt, lättsamt om makens stundande födelsedag.

Aarrgh! Nu händer igen. Fast jag bett och uppmanat honom att låta bli! Mark ska fylla år. IGEN!!! Varenda jävla år ska han fylla år och ALLTID mitt i sommaren som faktiskt passar SUPEROLÄGLIGT! Dumma Mark! Fast han VET hur mycket jag hatar det bara fortsätter han ha sin födelsedag i juli BARA FÖR ATT JÄVLAS och jag måste åka in till stan och handla present för nä nä, sortimentet på Ica Djurö duger inte åt gunstig herrn, skriver Jonas Gardell lättsamt innan han fortsätter:

Inte heller en fin teckning eller en bukett jag plockat på tomten duger för han är så jävla krävande och dum i huvudet och det är så himla supersynd om mig. Så nu har jag varit i stan i värmen och säkert fått covid och köpt en present åt den jäveln fast han inte förtjänar det för han är så himla dum i huvet och det tycker inte bara jag utan ALLA!

Inlägget uppmärksammades

Det unika inlägget som vi får tolka som en ordentlig kärlsförklaring från Jonas sida uppmärksammades stort av flera följare.

Många visade i kommentarfältet tecken på att de skrattat högt åt Jonas text och några valde även att passa på att gratta Mark i förskott.

”Grattis fina Mark!!!”, skrev Pernilla Wahlgren.

”Sötnosar och knäppgökar får fylla år när dom vill”, skrev SVT-profilen Ann Lundberg.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Stort, stort grattis Mark! Vill ni också uppmärksamma honom eller dela med er om ert bästa minne av Mark? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version