Foto: Henrik Montgomery/TT, Pontus Lundahl / TT

STORT GRATTIS: Pär Lernström fyller 44 år – fina kärlekssagan med hustrun Linda: ”Betyder supermycket”

Pär Lernström är en både populär och framgångsrik programledaren som inte minst gjort stor succé som programledare i ”Idol”.

Nu har det blivit dags för honom att fira sin 44-årsdag, och Nöjeslivet ber att få gratulera på bemärkelsedagen.

Pär Lernström har utöver ”Idol” även synts i andra framgångsrika TV4-program som bland annat ”Talang”, ”Parlamentet” och ”Kockarnas kamp”.

Med sin härliga charm, fina kontakt med tittarna och sitt sätt att engagera publiken har han idag blivit en av kanalens mest omtyckta profiler.

På det privata planet är han gift med Linda Öhrn sedan år 2011, och tillsammans har de barnen Bibi, född 2012, och Loa, född 2017.

Paret har byggt sin relation på ömsesidig respekt och att hantera varandras olikheter, har Pär berättat i en intervju med Hemmets Journal.

– Linda betyder supermycket för mig. Vi har en enorm respekt för att låta den andra vara som den är. Saker blir inte liggande för Linda, vilket är en jättefin egenskap som jag också har stor hjälp av. Inget kan ligga och gnaga hos henne, hon tar upp allt direkt. Medan jag är mer tyst, låst och kanske inte alltid orkar prata – en av de egenskaper som kommer från pappa. Där har hon fått lära mig och gör så än idag, har han sagt till tidningen.

Fina kärlekssagan med hustrun

Ett sätt de vårdar sin relation på är att regelbundet avsätta tid för varandra och spendera kvalitetstid med varandra minst en gång i veckan.

– Det har känts viktigt och är en anledning till att vi resterande sex kvällar är bättre föräldrar, bättre som par och bättre vänner. Det händer att vi tränar och spelar en padelmatch men oftast har vi gått ut på restaurang och bara pratat under de här kvällarna.

Och är det någon kväll som förtjänar en extra fin dejt tillsammans med hustrun så är det nu.

Den 4 september är nämligen inte vilken dag som helst hemma hos familjen, utan Pärs födelsedag.

Nu blir han 44 år och det förtjänar att firas med både ballonger, tårta och härlig skönsång till ”ja, må han leva!”

Stort grattis på födelsedagen, Pär! Vi hoppas du får en fantastisk dag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...