Sylvester Stallones döttrar har vuxit upp – så ser ”Rocky”-stjärnans barn ut i dag

Sylvester Stallones familj

Foto: Shutterstock

Under flera decennier har vi sett honom på vita duken. Han har visat upp sina muskler i klassiska filmerna ”Rocky” och ”Rambo-filmerna”…

Men utanför rampljuset lever Sylvester Stallone ett familjeliv med nuvarande frun Jennifer Flavin.

Hollywoodstjärnan är också stolt pappa till tre döttrar som synts till vid hans sida.

Nu är de alla vuxna, och har synts till många gånger i rampljuset.

Så här ser stjärnans döttrar Sophia, Sistine och Scarlet ut i dag.

De är få som inte känner till Sylvester Stallone, 75. När man hör namnet ser de flesta framför sig karaktären Rocky Balboa, boxaren som också går under smeknamnet ”The Italian Stallion”.

De sex Rocky-filmerna har gjort Sylvester Stallone till en av våra mest legendariska skådespelare och actionhjälte. Han har också medverkat i många andra filmer.

Sonen dog av en hjärtattack

Sylvester Stallone har sedan sitt första förhållande två söner. Med första hustrun, Sasha Czack, fick han barnen Sage och Seargeoh.

Sage Stallone avled dessvärre 2012, vid 36 års ålder på grund av en hjärtattack. Han och Sylvester hade en stormig relation men sonens bortgång var förkrossande för skådespelaren.

LÄS MER: Sylvester Stallone krossades av tragedin – sonen Sages bortgång skakade familjen

”Det är väldigt, väldigt tufft. Det är en hemsk situation, men såren kommer förhoppningsvis att läka med tiden och du försöker ta dig igenom det, men det är bara något som är en realitet i livet”, sa Sylvester efter sonens bortgång, enligt Hollywood Reporter.

Den andra sonen Seargeoh, är idag 43 år. Som barn diagnostiserades han med autism, skriver Femina.

Efter skilsmässan med Sascha Czack hade filmstjärnan ett förhållande med danskan Birigtte Nielsen. Det varade i två är och paret fick inga barn ihop.

Stolt över sina döttrar

Idag är Stallone gift med den före detta modellen Jennifer Flavin, 53. Paret har tre barn ihop, döttrarna Sophia, 24, Sistine, 23, och Scarlet, 19.

Foto: Shutterstock

Filmlegendaren uttrycker ofta sin kärlek gentemot döttrarna på sina sociala medier. Det framgår att han är väldigt stolt över sina barn.

”Jag är en väldigt, väldigt lycklig man som har så underbara, kärleksfulla barn som bara har skänkt mig glädje. Nu önskar jag bara att de skulle sluta växa! Lol”, skriver Sylvester i ett inlägg på Instagram.

Framgångsrika på sociala medier

Familjen har ofta setts ihop på röda mattan under barnens uppväxt. Nu har de tre döttrarna vuxit upp och bildat sig egna karriärer.

Samtliga av döttrarna trivs i rampljuset och är väldigt stora på sociala medier. De två äldsta systrarna har över 1,5 miljoner följare på Instagram.

Sophia och Sistine har också podcasten ”Unwaxed” tillsammans – där de diskuterar allt från att växa upp, till singelliv och galna historier, gärna ihop med spännande gäster.

Bland annat firade de sitt 50:e avsnitt med att intervjua sin egen pappa. De pratar om hans barndom, karriär och att uppfostra döttrarna.

Den yngsta systern, Scarlet, gick ut high school förra året och har nästan 800 000 följer på Instagram.

Sophia och Scarlet Stallone har båda följt i sin pappas fotspår och testat på skådespelaryrket. Bland annat spelade Sophia mot Megan Fox och Bruce Willis i filmen Midnight in the Switchgrass.

Sistine Stallone har däremot tagit efter sin mor och gjort karriär som modell.

Vilka vackra döttrar du har Sylvester!

Exit mobile version