Tareq Taylor och Sofia Ståhl kommer med nytt tv-program

Foto: TV4, Henrik Montgomery/TT

Tareq Taylor och Sofia Ståhl kommer nu med ett glädjande besked. Våren 2025 kommer nämligen deras nya program på Max och Kanal 5.

– Det är en otroligt spännande tid, säger Tareq i ett pressmeddelande.

Stjärnkocken Tareq Taylor har synts till flitigt i rutan senaste åren i flertalet olika program. Vi har fått se honom briljera i köket, bege sig på spännande matresor och inspirera med sina stora matlagningskunskaper.

Även på det privata planet är det mycket spännande tider för profilen för tillfället. För en tid sedan bekräftade Tareq att han och kärleken Sofia Ståhl väntar sitt första gemensamma barn.

Skrev orden i rubriken och var tvungen att stanna till och läsa dem igen. Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp. Att det blev så”, har Sofia skrivit i sin blogg på Femina.

Men inte nog med det. Nu ska nämligen paret starta ett stort projekt och bygga sin gemensamma skärgårdsdröm tillsammans från grunden. Något som de bestämt sig för att ta med tv-tittarna på.

”Vi är överlyckliga över att äntligen kunna berätta att vårt husbygge i skärgården blir ett eget tv-program! Vi bygger vårt drömhus helt själva och har stora planer – även om vi har noll koll på vad vi gett oss in på!,” skriver de på Instagram.

– Det här är kul, både jag och Sofia gillar att kavla upp ärmarna när vi ger oss in i det okända och vi har ju storslagna planer för bygget. Och vi har bestämt oss för att göra det här tillsammans – helt på egen hand. Det är en otroligt spännande tid, nu utmanar vi oss själva minst sagt, säger Tareq Taylor i ett pressmeddelande.

”Tareq och Sofia är fantastiskt underhållande”

Så här beskrivs programmet:

”Tareq Taylor och Sofia Ståhl ska tillsammans förvandla sitt lilla hus till en stor skärgårdsidyllisk grosshandlarvilla med många tidstypiska snickardetaljer där familjen ska bo. Vi följer paret när de ställs inför en av sina största utmaningar hittills – att bygga hus helt på egen hand. Tareq och Sofia har storslagna planer för skärgårdsidyllen med att bygga allt ifrån bageri, hönsgård, trädgårdsland till vinkällare. Med både entusiasm och beslutsamhet tar de sig an projektet, och vi får en unik inblick i deras resa, fylld av både glädje och prövningar. Har de tagit sig vatten över huvudet?”

Våren 2025 är det dags för premiär.

– Tareq och Sofia är fantastiskt underhållande och de visar att med stort mod är hälften vunnet. Tareq ser inga problem med att bygga hus själv och Sofia låter sig ryckas med men förblir mer realistisk. Vi är oerhört stolta över att få bjuda in tittarna på deras spännande resa mot skärgårdsdrömmen, där de helt transparent och generöst delar sitt liv med oss, säger Ulrika Bokstad exekutiv producent Warner Bros. Discovery.

Det kan knappast bara vara jag som ser fram emot det här!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version