Tareq Taylors besked med Sarah Dawn Finer – avslöjar stjärnornas oväntade satsning: ”Klart jag är nervös”

TV-kocken Tareq Taylor och sångerskan Sarah Dawn Finer har flera saker gemensamt. De är folkkära, de har båda varit julvärdar i SVT, och de har båda sjungit i tv. Något de däremot aldrig gjort är att uppträda tillsammans. Tareq, som är van att stå framför spisen, ska nu göra något han aldrig tidigare gjort. Tillsammans med ingen mindre än Sarah Dawn Finer. 

– Jag ska verkligen göra allt för att det ska bli så bra som möjligt. Men det är klart att jag är nervös, säger Tareq Taylor till Aftonbladet. 

Tareq Taylor vann “Kockarnas kamp” 2017, och sedan dess har han gjort succé i allt han tagit sig an. Han har axlat rollen som julvärd i SVT den 24 december, han har medverkat i “Över Atlanten”, och han har sjungit i “Masked Singer”. 

Det senaste var första gången svenska folket fick höra tv-kocken sjunga. En dröm som gick i uppfyllelse enligt stjärnan själv. 

TV-kocken Tareq Taylor. Foto: SVT

”Riskera hela sin karriär”

Snart kan Tareq addera egen julshow på listan av meriter. I vinter står han nämligen på scen med Sarah Dawn Finer i deras gemensamma show ”Finer & Taylor – En julvärdig show” på Hamburger Börs i Stockholm.

– Under hela december månad ska den här fantastiska artisten riskera hela sin karriär genom att ställa sig på scenen med en kockjävel, säger Tareq Taylor skämtsamt till Aftonbladet

Han fortsätter: 

– Skämt åsido. Jag ska verkligen göra allt för att det ska bli så bra som möjligt. Men det är klart att jag är nervös. Sarah har en av Sveriges absolut starkaste röster så det här är ju en jättechansning.

Tareq Taylor. Foto: SVT
Tareq Taylor. Foto: SVT

LÄS MER: Sarah Dawn Finers nya oväntade karriär – efter avskedet i talang: ”Jag blir…”

Ska sjunga med Sarah Dawn Finer

Tareq kommer inte att inta sin naturliga roll i köket som han brukar. Det här blir första gången som han medverkar i en show för att sjunga och showa. 

Även om Taylor är nervös så berättar han att drömmen om att sjunga funnits där länge, och att han är öppen för att göra det mer framöver. 

Finer & Taylor – En julvärdig show” har premiär den 2 december på Hamburger Börs i Stockholm.