Tilde de Paula har försvunnit från rampljuset efter avskedet från Nyhetsmorgon: Det här gör hon i dag

Foto: Sjuan/Youtube

Det var i november som den mycket omtyckta och populära tv-programledaren Tilde de Paula Eby gjorde sin sista(?) sändning i Nyhetsmorgon. Efter 17 år var det över – och i januari inleds ett nytt kapitel i TV4-historien om Tilde då hon startar upp sitt nya program ”Efter fem” som är kanalens nya satsning på eftermiddagen.

Foto: Sjuan

Sedan mitten på november har tittarna alltså inte fått se Tilde så mycket i rutan, men även om hon inte har setts till i Nyhetsmorgon-studion längre, så har hon fortsatt att jobba bakom kulisserna på TV4 – men också haft en hel del annat för sig.

Här verkar det som att Tilde har deltagit en någon slags fotografering.

Det har också hänt glada nyheter i familjen! Tildes man Thomas, 38, har släppt ny musik och det har hon också uppmärksammat på Instagram.

Men kanske framför allt har Tilde också inlett förberedelserna för sitt nya program ”Efter fem” som har premiär efter nyår.

”Bara en månad kvar och fjärilarna fladdrar vilt i magen!!! Trailers ska spelas in, pressbilder ska tas, studion ska byggas, redaktionen samlas, grafik färdigställas, ljus riggas, skärmar testas, gäster bokas..”, skriver hon.

Men för att spela in trailers till det nya programmet måste man så klart få ta en fikapaus ibland med kollegor och vänner!

Tilde har också hängt med dessa tv-profiler – Petra Mede och Renée Nyberg.

”Det är att få hänga med sådana här tjejer som är hela grejen! F E N O M E N A L A”, skriver Tilde i en hyllning till de båda.

Dela gärna vidare om du också ser fram emot att få se Tilde i tv-rutan igen efter nyår, och vill önska lycka till!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/N0NfxLnfDFxUIOHGV-uCcNTK8tYMvy1STiL67CHg-q7aVYf8pC9772uJz1C_SWph?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”3:4″ /]

Exit mobile version