TV4-profilen Karin Laserows underbara familjelycka: ”Helt fantastiskt”

Foto: TV4

”Bytt är bytt”-profilen Karin Laserow tvingades bort från TV4-programmet.
Men den omtyckta tv-profilen har ändå dragit högsta vinsten.
Nu berättar hon om den stora familjelyckan, skriver sajten Hänt.

Den 70-åriga skånskan med den sprudlande energin har i flera säsonger bidragit till att göra ”Bytt är bytt” till en stor antiksuccé på TV4.

Foto: TV4

Tillsammans med programledaren Renée Nyberg har Laserow guidat tittarna genom en mängd föremål – alltid med ett lika glatt humör!

Men i år kommer Laserow inte att vara med när programserien drar i gång.

– På grund av väl kända omständigheter runt COVID-19 så kunde jag inte medverka som vanligt i årets säsong. Självklart är det tråkigt och inte utan saknad, sade Karin då i ett uttalande.

Antikexperten förklarade att hon ville önska hela teamet bakom ”Bytt är bytt” inklusive programledaren Renée Nyberg lycka till.

– Våra inspelningar är alltid enormt roliga, de föremål jag får möjlighet att ge liv och de reaktioner som kommer från alla tittare är helt underbara. Men, vi måste alla ta vårt ansvar och hantera pandemisituationen på bästa sätt, så från mitt sommarskåne vill jag bara önska Renée och hela teamet bakom Bytt är Bytt en fantastiskt framgångsrik höst.

I stället kommer Li Pamp ta över rollen som expert i programmet som har premiär 24 september.

– Jag har genom åren sneglat på Bytt är bytt – det är ett fantastiskt program som folkbildar och underhåller på samma gång, och det känns jätteroligt att ha fått möjligheten att axla rollen som antikexpert den här säsongen. Vi har haft väldigt roligt under inspelningarna, god energi! Jag ser fram emot att lära känna tittarna i höst och höra vad de tycker om programmet, säger Li Pamp.

Foto: TV4

Karin Laserows underbara familjelycka

Men trots det tråkiga beskedet att Laserow tvingas avstå ”Bytt är bytt”-inspelningarna, så har den karismatiska tv-profilen ändå dragit högsta vinsten!

Hon har nämligen blivit mormor för första gången.

Foto: TV4/Youtube

– Det tycker jag är underbart, det är det enda ordet jag kan säga, säger Karin till Hänt.

Karins dotter Liza fick en pojke för bara två veckor sedan, och mormor är förstås själaglad.

– Det är helt fantastiskt. Det finns inte några adjektiv som räcker till, säger hon.

Stort grattis till er alla! Skriv gärna en kommentar för att gratulera Karin. ❤️

Exit mobile version