Foto: Kanal 5

Ullared-Maritta har varit med i olycka med bilen

Maritta Söderström var nyligen med om en obehaglig olycka tillsammans med kärleken Lasse.

För tidningen Hänt berättar Maritta närmare vad som hände.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Maritta Söderström är känd från tv-programmet Ullared, där hon utgjorde en del av den folkkära systerduon tillsammans med Gunnel Hyvönen, som tyvärr gick bort förra året.

När tidningen Hänt nyligen hörde av sig till Maritta för en uppdatering om livet så konstaterar hon att hon mår sämre än vanligt. Anledning är att hon varit med om en olycka med bilen.

Det var när hon och fästmannen Lasse Westerlund var ute och åkte bil som olyckan inträffade. När Lasse parkerade så glömde han dra i handbromsen, vilket gjorde att bilen började rulla när Maritta steg ur.

– Så bilen började rulla och det var en jävla fart! Jag fastnade med foten under bilen och jag snurrade runt ett halvt varv. Jag slog i mig så hårt så nu har jag ont i knäna och höften, säger Maritta till Hänt.

”Änglavakt”

Lyckligtvis lyckades Lasse snabbt få stopp på bilen och kunde hjälpa Maritta att komma upp igen. Maritta berättar att hon skrek rakt ut, men som tur var så bröt hon ingenting och behövde inte söka sjukvård.

– Jag kände att jag inte hade brutit någonting så jag klarade mig. Man får vara glad för det lilla. Man har väl änglavakt ibland.

Hoppas att du återhämtar dig helt snart Maritta!

LÄS MER: