Chris vägran med Madeleine – nya bilden visar beslutet i relationen: ”Jag har ingen önskan att…”

Chris O’Neill har sedan länge försökt hålla en så låg profil som möjligt – trots att han är gift med en prinsessa.

Madeleines senaste bild gör det tydligt att han inte föredrar rampljuset.

Prinsessan Madeleine, 41, och Chris O’Neill, 49, har sedan 2011 varit tillsammans offentligt.

Den 8 juni 2013 gifte de sig i Slottskyrkan i Stockholm under pampiga omständigheter. Det var verkligen ett vackert bröllop som vi sent ska glömma.

Sedan dess har paret fått tre barn. 2014 föddes prinsessan Leonore och året därpå föddes prins Nicolas. 2018 föddes parets yngsta barn – prinsessan Adrienne.

Tillsammans lever familjen i Florida sedan några år tillbaka. Förra året var det tänkt att de skulle flytta tillbaka till Sverige då Madeleine vill att barnen ska få en svensk skolgång och för att komma närmare familj och vänner.

Men flyttplanerna har skjutits upp och det är i stället i år som familjen väntas flytta hem. Huset i Florida ligger ute till försäljning men det är oklart när exakt som flyttlasset går.

Chris O’Neill, som arbetar som affärsman, tycks dock trivas bra i USA där han är betydligt mer anonym än i Sverige. Och att vara just anonym verkar vara viktigt för honom.

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke. Det händer att jag gnäller för Madeleine om det. Men i slutändan lär man sig att leva runt det, har Chris sagt i en intervju med King Magazine 2018.

Undviker att synas på bild

Det är också sällan som han dyker upp på bilder i privata sammanhang med Madeleine. Inte ens på hennes senaste påskbild tillsammans med döttrarna syntes han till. Faktum är att han aldrig har varit med på någon av hennes påskbilder.

Årliga Halloween-bilderna

Utöver i offentliga sammanhang så finns det dock en särskild typ av bilder som Chris brukar ställa upp på. Och det är de årliga Halloween-bilderna som är en tradition som familjen tycks ta på allvar.

Det är härligt att du bjuder på dig själv under Halloween Chris!

Vilken fin familj ni är! Och vad härligt att ni ska flytta till Sverige snart!