Därför rör Madeleines nobb med Chris upp känslor – parets kraftiga markering

Prinsessan Madeleine och hennes make Chris O’Neill kommer inte att närvara vid Nobel-ceremonierna i Stockholm i december.

Det rör nu upp känslor utomlands…

Tidigare i veckan besökte prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill en middag i Washington DC.

Nobel-nobben

Det blir det kungliga parets bidrag till årets Nobel-firande. De kommer nämligen inte att resa till Sverige för att närvara vid de officiella utdelningarna.

Detta då de bor i Florida, USA, och helt enkelt har rest tillräckligt för i år.

– Prinsessan Madeleine och Herr Christopher O’Neill närvarar vid ambassadörens middag som hålls i närvaro av de amerikanska nobelpristagarna, skrev hovets informationsavdelning till Svensk damtidning.

Nu har nobel-nobben uppmärksammats utomlands.

Rapporter från utlandet

Det är sajten Royal Central som rapporterar om parets närvaro vid middagen i Washington där de hälsade på de amerikanska nobelpristagarna Moungi G. Bawendi och Louise E. Brus (kemi), Katalin Karikó and Drew Weissman (medicin), and Claudia Goldin (ekonomi).

”Inför nästa månads Nobel-festligheter i Stockholm var det en ära för Chris och mig att bli inbjudna till ambassaden i Washington för att möta några av de amerikanska mottagarna och gratulera dem till deras anmärkningsvärda prestationer. Tack för en minnesvärd kväll” skriver prinsessan Madeleine på Instagram.

Vad tycker du om parets nobelnobb?

Tryck nu på DELA-knappen!