Därför vägrar Chris O’Neill fira sin 50-årsdag i Sverige – nu kommer hans oväntade festplaner fram i ljuset

I sommar fyller Chris O’Neill 50 år och det ska förstås firas med ordentliga festligheter.

Men det blir inget firande i Sverige. I stället bjuder han in till en ”köttfest” hemma i Florida.

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine har sedan 2018 varit bosatta i soliga Florida. Men snart ska flyttlasset gå hem mot Sverige.

I Stockholm så står nämligen Konungens hovstall färdigt för att välkomna dem. I hovstallet så har de en sjurummare som blivit helrenoverad för flera miljoner kronor.

Tanken var att de skulle ha flyttat hem redan i fjol. Men det har skett en del fördröjningar vilket gjort att de fått skjuta upp flytten. Det är ännu oklart exakt när de ska flytta till Sverige, men tidigare har hovet gått ut med att det ska ske under 2024.

STOCKHOLM 20230915 Herr Chris O'Neill och prinsessan Madeleine närvarar på fredagen vid en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan på Stockholms slott för att fira kung Carl Gustafs 50 år på tronen. Foto: Claudio Bresciani / TT
STOCKHOLM 20230915 Herr Chris O’Neill och prinsessan Madeleine närvarar på fredagen vid en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan på Stockholms slott för att fira kung Carl Gustafs 50 år på tronen. Foto: Claudio Bresciani / TT

Så ska Chris fira 50-årsdagen

Men innan flytten blir aktuell så har paret anledning att fira ett riktigt jubileum. Chris O’Neill fyller nämligen 50 år den 27 juni!

Enligt uppgifter till sajten Allt om kungligt från källor som står nära prinsessparet så kommer födelsedagen att firas i Florida. Anledningen till att han inte väljer att fira i Sverige beror troligtvis på att han har fler vänner och bekanta hemma i USA.

Chris kommer att inleda firandet med att bjuda sina gäster på fördrink, därefter så ska de äta på en speciell köttrestaurang i Miami som ligger Chris nära hjärtat.

På gästlistan kan vi bara spekulera kring vilka kända namn som är bjudna. Men klart är att Chris bästa vän Cedric Notz och hans fru Andrea Brodin ska närvara. Madeleines nära vänner Natalie ”Nattis” Werner och Louise ”Lussan” Thott lär också dyka upp med sina respektive.

 Natalie Werner och Dag Werner med dottern Alexia Werner anländer till prins Nicolas dop i Drottningholms slottskyrka söndagen den 11 oktober 2015. Foto: Anders Wiklund / TT
Natalie Werner och Dag Werner med dottern Alexia Werner anländer till prins Nicolas dop i Drottningholms slottskyrka söndagen den 11 oktober 2015. Foto: Anders Wiklund / TT

Den festen hade man gärna gått på! Hoppas att det blir en riktigt lyckad tillställning!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev