Jonas Bergström var prinsessan Madeleines första stora kärlek – så ser han ut idag

Vi har alla haft en första, stor kärlek. Så även kungafamiljen. För prinsessan Madeleines del hette han Jonas Bergström.

Victoria och Daniel var tillsammans mellan 2002 och 2010. Men hur ser Jonas Bergström ut idag? Här nedan får du svaret…

Idag lever prinsessan Madeleine, 41, tillsammans med Chris O’Neill, 49, och parets tre barn Leonore, 9, Nicolas, 8, och Adrienne, 5.

Madeleine och Jonas Bergström

Men som ung var prinsessan Madeleine ihop med juristen Jonas Bergström, 44.

Madeleine och Jonas blev officiellt ett par 2002 och i augusti 2009 förlovade de sig med varandra.

Fredrik Sandberg/TT

Hovet hade storslagna planer för det unga och framgångsrika paret. De skulle bosätta sig i Villa Parkudden, ett maffigt hus på Djurgården i Stockholm.

Men så blev det inte.

Otrohetsskandalen

Bara åtta månader senare, i april 2010, uppdagades det att Jonas Bergström varit otrogen mot prinsessan Madeleine med den då 21-åriga Tora Uppstrøm Berg under en skidresa till Åre.

– Jag hade en affär med Maddes fästman i fjol – vi var intima. Hade jag vetat att han har en käresta hade jag aldrig gjort något sådant. Jag tycker synd om Madeleine som har en otrogen man. Hon förtjänar bättre, sa Tora Uppstrøm Berg till norska Se og Hør enligt Svensk Dam.

Efter att otrohetsskskandalen briserat som en bomb i kungahuset förkunnades det att förlovningen brutits.

Lise Åserud/TT

”Efter moget övervägande har Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström fattat ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. De har kommit fram till att det bästa för dem är att de går vidare på var sitt håll.”

Så lever Jonas Bergström idag

Madeleine lyckades återhämta sig efter otroheten och träffade Chris O’Neill bara något år efter uppbrottet från Jonas.

Hur gick det för Jonas då?

Pontus Lundahl/TT

Jonas jobbade under förhållandet med Madeleine på Advokatfirman Vinge och har sedan dess har han jobbat sig uppåt och är idag både delägare och styrelsemedlem på firman.

Även kärleksmässigt tog sig Jonas vidare och träffade Stephanie af Klercker som hon hette då. Stephanie var också barndomsvän med prinsessan Madeleine och var en av de som tröstade Madeleine efter uppbrottet från just Jonas.

Efter att Stephanie och Jonas funnit varandra bröt Madeleine med båda två.

I augusti 2013 gifte sig Jonas med Stephanie och paret bosatte sig, ironiskt nog, på Djurgården, bara någon kilometer från där det var tänkt att Jonas och Madeleine skulle bo.

Vad härligt att Madeleine lyckats gå vidare!

Tryck nu på DELA-knappen!

Exit mobile version