Nya bilderna charmar alla: Här hejar lillprinsarna på pappa Carl Philip – och firar med kramkalas

Prins Carl Philips minsting – prins Julian, har knappt synts till sedan han föddes förra året. Men i samband med en biltävling i helgen fångades lillprinsen på flera bilder som nu hyllas av folket. När prins Carl Philip deltog i Porsche Sprint Challenge fanns både prinsessan Sofia och två av tre söner på plats för att stötta pappa.

Att prins Carl Philip har ett stort intresse för bilar har nog inte undgått någon. Bland annat så är Svenska rallyt ett evenemang som ligger prinsen varmt om hjärtat och något han närvarar vid varje år.

Utöver det syns han ofta till vid större rallyevenemang, till exempel Porsche Sprint Challenge i Mantorp där prinsen deltog som förare i helgen. 

På plats för att heja på prinsen fanns hustrun prinsessan Sofia och sönerna prins Julian och prins Gabriel

Den minsta – prins Julian, som bara är ett år gammal, stal showen när han sprang mot sin pappa efter att han gått i mål. 

Se fler bilder längre ner i artikeln

Prinsessan Sofia och sönerna prins Gabriel och prins Julian. Foto: Stefan Jerrevång/TT

På flera bilder kan man även se ett kramkalas mellan prins Carl Philip, sönerna och prinsessan Sofia. Man kan också skymta prins Gabriel som kramar om benet på sin pappa efter målgången. 

Prins Julian springer mot sin pappa prins Carl Philip. Foto: Stefan Jerrevång/TT

LÄS MER: Prinsessan Sofias okända förflutna med Chris O’Neill – bilder från förr avslöjar

Prins Julian föddes den 26 mars 2021 på Danderyds sjukhus i Stockholm. På 1,5 år har lillprinsen hunnit växa till sig, lära sig gå och börja förskola. Och av bilderna att döma även blivit ett riktigt charmtroll som sina bröder som är fem och sju år gamla. 

Ettåringen har börjat på Montessoriskola ute på Djurgården, en verksamhet som bedrivs i ett renoverat sekelskifteshus från 1890-talet. Enligt Svensk Dam finns även ett nybyggt hus anpassat för förskolan. 

Prinsparets äldsta son – prins Alexander, saknades vid pappa Carl Philips tävling under helgen. Han har dock medverkat vid flera andra evenemang tillsammans med sin pappa. 

När prinsparet var på plats i Dalarna i samband med Vasaloppet var prins Alexander med och på strålande humör. 

Artikeln fortsätter efter bilden

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia med yngsta sonen. Foto: Stefan Jerrevång/TT

Prinsens rallyintresse visar sig också genom att han årligen delar ut det av honom instiftade priset Prins Carl Philips racingpokal, som går till unga kartingtalanger.

LÄS MER: Nya bilden på prins Gabriel på 5-årsdagen – Sofias och Carl Philips varma ord om sonen