Nya bilderna på Estelle med pappa Daniel – stora överraskningen bakom kulisserna

Prinsessan Estelle och prins Daniel. Foto: Fredrik Persson / TT

Prinsessan Estelle och prins Daniel. Foto: Fredrik Persson / TT

Tennissessan har varit i farten igen!
Prinsessan Estelle skänkte kunglig glans till tävlingarna i Stockholm.
Efteråt fick hon gå bakom kulisserna tillsammans med pappa prins Daniel.

Estelle, 10, är verkligen en riktig tennisprinsessa. Redan när hon var ett år följde prinsessan med mamma kronprinsessan Victoria på tävlingarna i Kungliga tennishallen i Stockholm.

Här på bilden nedan syns en rosettprydd prinsessa i mamma Victorias knä på Stockholm Open 2013. Vid sin sida har Victoria forne tennisstjärnan Jonas Björkman.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20131020 Prinsessan Estelle, 1 år, tittar på singelfinalen i årets Stockholm Open i kungliga tennishallen i Stockholm tillsammans med kronprinsessan Victoria. Foto: Pontus Lundahl / TT

Nu har prinsessan åter väckt uppmärksamhet på grund av sin närvaro i Kungliga tennishallen. På sin stol, som är prydd med en kunglig krona, slog sig prinsessan ned bredvid pappa prins Daniel för att följa tävlingarna från nära håll.

Finalen avgjordes i helgen och det skrevs historia när den förste danske vinnaren genom tiderna kunde lyfta bucklan. Stjärnskottet Holger Rune, 19, besegrade grekiske storfavoriten Stefanos Tsitsipas i finalen.

STOCKHOLM 20221021 Prins Daniel och prinsessan Estelle på läktaren då Mikael Ymer, Sverige, möter Stefanos Tsitsipas, Grekland, i herrarnas kvartsfinal under Stockholm Open på fredagen. Foto: Fredrik Persson / TT

Tsitsipas hade på sin väg fram mot finalen slagit ut Sveriges tennisstjärna Mikael Ymer. Han har bland annat uppmärksammats på grund av sin egen jämförelse med fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

– Anledningen till varför jag inte spelar i Båstad är samma anledning till att Zlatan inte spelar i Allsvenskan, sade Mikael Ymer till Tennisportalen.

Citatet har sedan dess blivit vida omtalat, samtidigt som Ymers inlägg i sociala medier också mötts av kritik.

– Jag är inte intresserad av att vara älskad av alla eller en förebild för alla. Jag är mer intresserad av nån som träffat mig in person, som ett barn på SALK (tennisklubb i Stockholm, reds anm). Om nån som verkligen har träffat mig skulle ha en åsikt om mig, då hade jag ringt upp och sagt ”hey, det gör ont i mig att du fick den här uppfattningen, det måste ha varit något”, sade Ymer nyligen till SVT-sporten.

I samband med årets Stockholm Open välkomnade Ymer tillsammans med sin bror Elias, också han tennisspelare, prinsessan Estelle och prins Daniel. På en bild bakom kulisserna på tennistävlingen ses tennisspelarna posera med en leende prinsessa – förhoppningsvis nöjd med tävlingarna!

Vi hoppas att prinsessan Estelle var nöjd med besöket på årets Stockholm Open!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!

Exit mobile version