Nya uppgifter om Kates okända samtal till Harry – därför ringer hon svågern på nätterna

Foto: Shutterstock

Telefonsamtal på sena kvällar.
Nu kommer det fram hur svägerskan Kate ringer Harry efter att solen gått ner – och vad de talar om, enligt källuppgifter i Closer Magazine.

Ni kan storyn vid det här laget.

Det var i januari 2020 som nyhetsbomben slog ner i Storbritannien när det blev officiellt att prins Harry och Meghan Markle valt att lämna det brittiska kungahuset. De lämnade därmed alla sina kungliga åtaganden därhän, för att i stället flytta till Meghans hemland USA och leva sitt liv där.

Detta beslut med efterföljande förklaringar kom att påverka den brittiska monarkens anseende för all framtid.

Artikeln fortsätter under bilden.

Meghan och Harry. Foto: lev radin / Shutterstock.com

”Megxit” dominerade löpsedlarna i Storbritannien i veckor, månader – ja, till och med år – efter det att beslutet fattades. Harry och Meghan valde med detta att lämna sina titlar och offentliga medel.

Under 2022 gav Harry sin syn på affären i en Netflix-dokumentär. Han avslöjade då att hans önskan var att delvis stanna kvar i kungahuset – och representera monarkin på deltid.

Men detta önskemål slog resten av familjen ned på omedelbart, enligt Harry.

– Det var skrämmande att se min bror skrika åt mig och höra min pappa säga saker som inte var sanna, och farmor som bara satt tyst och såg det hända, säger Harry i Netflix-dokumentären ”Harry och Meghan”, enligt Aftonbladet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Shutterstock/ACHPF

Han försvarade samtidigt drottning Elizabeths agerande i stunden.

– Det var jättejobbigt. Mötet avslutades utan någon riktig handlingsplan.

Samtidigt medgav Harry att han känner en saknad efter kungafamiljen.

– Jag saknar de konstiga familjesammankomsterna när vi alla var under samma tak vissa dagar på året, det saknar jag. Att tillhöra kungahuset innebar att jag var i Storbritannien. Jag saknar Storbritannien. Jag saknar mina vänner. Jag har förlorat några vänner längs vägen, säger Harry i dokumentären.

Någon som tycks stå vid hans sida är svägerskan.

Artikeln fortsätter under bilden.

Arkivfoto från 2016, också här då Harry fortfarande ingick i kungahuset. Harry samtalar med svägerskan Kate och sin bror William. Längst till vänster ser vi den senare skandalomsusade och Jeffrey Epstein-kopplade prins Andrew. Foto: Shutterstock

Kate Middleton, som är gift med Harrys bror, prins William, ska ha visat sitt stöd i form av telefonsamtal över Atlanten sena kvällar, rapporterar Closer Magazine.

Enligt anonyma källuppgifter till tidningen ska Kate tycka synd om sin svåger, för den situationen som har uppstått.

– Harrys relation med Kate har förblivit intakt och det betyder oerhört mycket för Harry att hon fortsätter att visa stöd och speciellt under desperata tider som denna, säger en källa till Closer Magazine.

Källan fortsätter:

Artikeln fortsätter under bilden.

Arkivfoto på Kate och Harry i samtal. Den här bilden togs sommaren 2012 utanför Buckingham Palace i London. Samma sommar som staden var arrangör för OS. Foto: Shutterstock

– Hon tycker väldigt synd om honom just nu. Att se honom gå igenom alla dessa motgångar är väldigt svårt att bevittna och det tär på hennes hjärta.

I dessa sena kvällssamtal ska Kate ha gett Harry en del råd, samtidigt som hon känner hur han genomgår ”så mycket uppenbar stress och avvisande”, enligt källorna. Som också uppgett att Kate förklarat för svågern att allt till slut kommer ”att bli okej”.

Exit mobile version