Prinsessan Madeleine tillbaka – här är senaste bilderna på Leonore som njuter av svensk sommar: ”Hurra!”

Förra veckan kunde hovet bekräfta att den svenska kungafamiljen är fulltalig igen, då prinsessan Madeleine landat på svensk mark. Och prinsessan verkar sannerligen vara glad över att vara tillbaka i hemlandet. Nu delar hon med sig av egna bilder på prinsessan Leonore som njuter av svensk sommar. 

Sedan några år tillbaka bor den yngsta av kungabarnen i Florida tillsammans med maken Chris O’Neill och barnen Leonore, 7, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 3. 

Trots att de bosatt sig på en annan kontinent så tillbringar prinsessan Madeleine vanligtvis en hel del tid i Sverige. Dels för att träffa familjen, men också på grund av arbetsrelaterade uppdrag. 

Prinsessan Madeleine besöker en skolklass på Talldungeskolan i Göteborg.
Foto: Adam Ihse / TT

En av de saker som lockat prinsessfamiljen tillbaka till Sverige varje sommar är firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag, den 14 juli. 

Prinsessan Madeleine tillbaka i Sverige

Sedan pandemins utbrott har återträffar med kungafamiljen på hemmaplan varit hotade, men nyligen kunde hovet bekräfta att prinsessan Madeleine med familj kommer att delta i Victoriadagen. 

”Hela familjen planerar att komma till Sverige i sommar och tillbringa tid med familjen på Solliden på Öland i juli”, skrev hovets informationschef Margareta Thorgren då i ett mejl till Nöjeslivet.

Förra veckan kom även beskedet att prinsessan Madeleine landat på svensk mark, och det är för en längre vistelse. 

”Hela familjen är här tillsammans och kommer tillbringa en längre tid under sommaren i Sverige”, skrev hovets informationschef Margareta Thorgren i ett mejl till Nöjeslivet tidigare. 

Prinsessan Madeleine har redan hunnit uppdatera Instagramkontot med en nytagen bild på prinsessan Leonore som leker på en äng. 

”Hurra för att vara tillbaka hemma i vackra Sverige!!!”, skriver prinsessan Madeleine på Instagramkontot princess_madeleine_of_sweden.

Under bilden fullkomligt väller det in kommentarer från följare som hälsar familjen välkomna hem, och som hyllar den vackra bilden på lillsessan.

“Åh herre min gud. Leonore är så vacker”, skriver en. 

“Så roligt att ni är hemma. Ni är saknade”. 

“Välkommen hem världens vackraste prinsessa. Solen skiner för er!.

Nu välkomnar vi prinsessan Madeleine med familj tillbaka till Sverige, och önskar dem en fin sommar här.