Prinsessan uppges ha ny pojkvän – visar upp på kärleksfulla bilden

Foto: Instagram

Greklands prinsessa Maria-Olympia tycks ha hittat kärleken.

Nu pekas en britt med adliga anor ut som hennes nya kärlek, skriver Hello Magazine.

Prinsessan Maria-Olympia är äldsta dotter till den grekiske kronprinsen Pavlos. Grekland har inte längre monarki, men Maria-Olympia lyder fortfarande under titeln prinsessa. Hon är också guddotter till brittiske kronprinsen Charles.

Maria-Olympia är känd som den grekiska modellprinsessan, då hon flera gånger stått modell för flera av världens största modehus. Hon är dessutom utbildad inom bland annat grafisk design.

För några år sedan skapade Maria-Olympia rubriker i den brittiska pressen, då det tisslades och tasslades om att hon kanske dejtade prins Harry. Detta förnekades av källor nära den brittiska kungafamiljen då, skrev Express.

Nu verkar det som om Maria-Olympia funnit kärleken.

Enligt Hello Magazine, som hänvisar till spanska systertidningen Hola, som var först med uppgifterna, ska prinsessan nu ha fattat tycke för en britt.

Det handlar om Peregrine Pearson, som är son till Michael Pearson med titeln vicomte i Storbritannien. I familjens ägo finns en av de största lärobokspublicisterna i världen. Cowdray House är familjens tidigare lyxbostad med 22 rum och som numer kan hyras, vilket bland annat nyttjas vid olika idrottsevenemang där den brittiska kungafamiljen har tävlat.

På en kärvänlig bild på prinsessans Instagram har Maria-Olympia delat med sig av en härlig stund på motorcykel. Maria-Olympia och Peregrine är ute på en tur i kvällssolen på den grekiska ön Spetses, och visst ser de ut att ha en trevlig stund.

Hello magazine uppger även att Peregrine synts på privata foton med hela den grekiska kungafamiljen då de äter middag.

Foto: Instagram

Länge leve kärleken!

Exit mobile version