Känslostorm efter beskedet i ”Allsång på Skansen” – Sannas ord får tittarna att reagera

Sanna Nielsen

Foto: SVT

Efter årets sista ”Allsång på Skansen” tog glädjeropen aldrig slut och programledaren Sanna Nielsen hyllades till skyarna.

Till publikens jubel meddelade Sanna att hon fortsätter som programledare även nästa år.

”Kommer längta tills nästa säsong. Lycka till med den nya familjemedlemmen”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Under tisdagen bjöds tittarna på årets sista ”Allsång på Skansen”. En sprakande tillställning där programledaren Sanna Nielsen gästades av bland andra Timbuktu, Peter Jöback, Chris Kläfford och Maja Francis.

Det blev en alldeles speciell kväll, så som sig bör, när allsången lämnade rutan för den här gången och många var minsta sagt nöjda med vad de fick se.

”Hurra vilken fin avslutning, tack proffsiga Sanna”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Foto: SVT

Sanna Nielsen ska bli mamma

För den gravida programledaren Sanna Nielsen väntar nu en tids ledighet medan hon inväntar den nya familjemedlemmen. Att hon under sommaren burit på en bebis i magen har knappast hindrat henne från att genomföra sin sjätte säsong som programledare fö allsången med bravur.

Men nu närmar sig den stora dagen och få visste om programledaren tänkte fortsätta som programledare efter förlossningen. Men under säsongsavslutningen, med bara minuter kvar av programmet, avslöjade Sanna den glada nyheten.

– Jag vet att jag kommer gå in i en ny fas nu och livet kommer att förändras på så många plan, så i och med detta känner jag att det är så skönt att någonting kommer vara som vanligt nästa år. Så om ni vill så ses vi här nästa sommar och sjunger tillsammans, sa Sanna i slutet av programmet och möttes av stående ovationer från publiken.

Foto: SVT

Sanna hyllas till skyarna

Efter programmet var det många tittare som uttryckte sin glädje över programledaren. Bland hundratals kommentarer var det flera som hyllade Sannas insatser under sommaren och önskade henne lycka till med den nya familjemedlemmen.

”Du är en riktig stjärna och du sköter det här uppdragen galant! Önskar dig och din man en härlig höst och lycka till med babyn! Helt underbart att du kommer tillbaka nästa år! Kan inte bli bättre!”, kommenterade en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Foto: SVT

”Du är helt underbar Sanna och vilken allsångskväll. Det var helt magiskt jag jublade högt när jag fick höra att du kommer nästa sommar igen”, skrev en annan.

”Tack Sanna för de fina tisdags kvällarna. Jättefin underhållning. Kommer längta tills nästa säsong. Lycka till med den nya familjemedlemmen”, skrev en tredje.

”Som alltid proffsigt..glädje..Sanna är så härligt glad o vänlig.. artisterna gav allt tillsammans med Sanna. Välkommen tillbaka med en liten knodd på armen nästa sommar”, kommenterade en fjärde.

Tack för den här sommaren Sanna! Lycka till nu framöver! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook om du också vill önska Sanna lycka till!

Exit mobile version